Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nulaužtoje Selenos Gomez „Instagram“ paskyroje – visiškai nuogo Justino Bieberio nuotrauka

Aktorė ir dainininkė Seleną Gomez – pats populiariausias žmogus „Instagram“ tinkle, turintis daugiausiai sekėjų pasaulyje. Ir būtent į šią žvaigždę nusitaikė programišiai, kurie laikinai buvo nulaužę jos paskyrą ir joje publikavo... visiškai nuogo Justino Bieberio nuotrauką.
Selena Gomez ir Justinas Bieberis
Selena Gomez ir Justinas Bieberis / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Pirmadienio popietę Selenos Gomez gerbėjai negalėjo patikėti savo akimis, kai nuotraukų sraute pamatė visiškai nuogo jos buvusiojo Justino Bieberio nuotrauką.

Tačiau šį pikantišką kadrą spėjo pažiūrėti ne visi 125 mln. Gomez sekėjų, mat nuotrauka labai greitai buvo ištrinta, o ir visa paskyra laikinai užblokuota.

Kaip vėliau paaiškėjo, prieš Seleną Gomez buvo įvykdytas kibernetinis išpuolis – nuogo Justino Bieberio nuotrauką publikavo ne ji pati, o į jos paskyrą įsilaužę programišiai.

Įsilaužimą labai greitai pastebėjo Gomez komanda ir ji buvo laikinai užblokuota, kol išspręstos saugumo bėdos. Šiuo metu jos „Instagram“ paskyra ir vėl aktyvi.

Selenos Gomez paskyroje kelias akimirkas pabuvojusi kompromituojanti Justino Bieberio nuotrauka daryta 2015 metų spalį, kai šis atostogavo Bora Bora saloje ir nuogas maudėsi privačios vilos baseine – paparacai nepaisė jokios asmeninės erdvės ir pasislėpę fotografavo popdievaitį.

15min primena, kad Selena Gomez ir Justinas Bieberis pora buvo 2011–2014 metais. Nors jų keliai jau senokai išsiskyrė, gerbėjai vis nepamiršta senų laikų, kai jiedu buvo kartu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius