Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nuo britų milijonieriaus besilaukianti M.Vžesniauskaitė pasidalijo išskirtine nėščiosios fotosesija

Prieš savaitę apie nėštumą pranešę Johnas Caudwellas (68) ir Modesta Vžesniauskaitė (37) su sekėjais pasidalijo naujausiomis apvalėjančio pilvuko nuotraukomis.
Johnas Caudwellas ir Modesta Vžesniauskaitė
Johnas Caudwellas ir Modesta Vžesniauskaitė / 15min nuotr.

M.Vžesniauskaitė ir J.Caudwellas, prieš savaitę pasaulį apskriejus žiniai apie pavasarį gimsiantį sūnų, dabar nusprendė kartu su visais sekėjais pasidžiaugti ir naujausiomis nėščiosios nuotraukomis.

Modesta instagrame pasidalijo fotosesija, daryta žurnalo „Hello!“ interviu. Šiuos neeilinius poros kadrus užfiksavo fotografė Olympia Krasagaki.

„Patiems nuostabiausiems dalykams gyvenime mums reikia laiko. Johnas Caudwellas ir aš laukiame ypatingo ir stebuklingo berniuko. Mano 21-oji nėštumo savaitė klostosi gerai!“ – šalia nuotraukų rašė M.Vžesniauskaitė.

15min primena, kad prieš savaitę pasirodžiusiame britų žurnalo „Hello!“ numeryje britų milijonierius J.Caudwellas bei jo lietuvė partnerė, olimpietė M.Vžesniauskaitė atskleidė, jog pavasarį jiems gims sūnus.

„Labai džiaugiuosi“, – sakė J.Caudwellas, turintis jau penkis vaikus bei nekantraujantis kitąmet ant rankų sūpuoti ir šeštąjį.

„Dauguma vyrų mano, jog didžiąją dalį tėvystės pareigų jie atliko iki sulaukdami 50-ies, tačiau turėsime dar vieną kūdikį ir man dar reikia daug ką nuveikti, todėl turiu likti tvirtas ir sveikas, – tęsė milijardierius, labdaros organizacijos „Caudwell Children“ įkūrėjas.

Padėsiu keisti sauskelnes ir valgydinsiu, kaip kad dariau augindamas kitus savo vaikus. Nekantriai laukiu riksmų ir to siaubingo dvejų metų amžiaus laikotarpio bei visų kitų stebuklingų akimirkų.“

Buvusiai olimpietei dviratininkei M.Vžesniauskaitei šis kūdikis taip pat nebus pirma atžala. Iš ankstesnės santuokos ji augina sūnų Leonardo (8 m.).

„Manau, visą gyvenimą ieškojau tokio vyro kaip jis, – išskirtinai žurnalui „Hello!“, kurio viršelį papuošė poros portretas, sakė ji. – Man nereikia prabangos, tik gero žmogaus, kuriuo galiu pasitikėti ir kuris mane gerbia. Johnas man visa tai suteikia. Patinka, jog gyvenimas su juo yra nuotykis ir mudu esame laimingi. Jis man yra viskas ir negaliu sulaukti, kol gims mūsų berniukas.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius