Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nušautos kino operatorės Halynos Hutchins gedintis vyras paviešino jaudinantį įrašą

Filmavimo aikštelėje aktoriaus Aleco Baldwino netyčia nušautos kino operatorės Halynos Hutchins (42) gedi jos devynerių metų sūnus Androsas ir sutuoktinis Mathew Hutchinsas (48). Pastarasis socialiniame tinkle šeštadienį paviešino pirmąjį įrašą po jos mirties.
Halyna Hutchins su šeima
Halyna Hutchins su šeima / Vida Press, „Scanpix“, „Instagram“ nuotr.

42-ejų kino operatorę Halyną Hutchins aktorius Alecas Baldwinas rekvizitiniu ginklu netyčia nušovė ketvirtadienį vesterno „Rastas“ („Rust") filmavimo aikštelėje.

O šeštadienį velionės vyras Matthew Hutchinsas savo instagramo paskyroje paviešino pirmąjį įrašą po mylimos žmonos mirties, rašo „People“.

Vyras pasidalijo keliomis nuotraukomis, kuriose užfiksuotos laimingos šeimos akimirkos. Fotografijose – pati Halyna, Matthew ir jųdviejų devynerių metų sūnus Androsas.

M.Hutchinsas parašė kelis, bet viską pasakančius žodžius: „Mums tavęs trūksta, Halyna!“

Matthew netrukus sulaukė ir palaikymo komentaruose – žmonės linkėjo Halynai ilsėtis ramybėje.

15min primena, kad kino operatorė Halyna Hutchins po lemtingo šūvio Naujojoje Meksikoje buvo nugabenta į ligoninę, tačiau nuo patirtų sužalojimų mirė. Alecas Baldwinas taip pat netyčia pašovė režisierių Joelį Souzą, jis penktadienį buvo paleistas iš gydymo įstaigos.

Penktadienį velionės vyras Matthew leidiniui „Insider“ sakė, kad „nėra žodžių, kaip apibūdinti šią situaciją“.

„Aš negalėsiu pakomentuoti fakto ar to, ką mes dabar išgyvename, bet vertinu visų išreikštą užuojautą“, – sakė jis ir pridūrė, kad dabar belieka tikėtis, jog bent laikas kiek apgydys žaizdas.

Tą pačią dieną duodamas interviu „Daily Mail“ Matthew teigė, kad A.Baldwinas jųdviejų pokalbio po tragedijos metu išreiškė didelį palaikymą šeimai.

Ir pats aktorius penktadienį tviteryje išplatintoje žinutėje patikino, kad susisiekė su Matthew ir pasiūlė jam paramą šiuo nelengvu metu.

„Man plyšta širdis dėl jos vyro, jų sūnaus ir visų, kurie pažinojo ir mylėjo Halyną“, – liūdesio neslėpė A.Baldwinas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius