Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„NY Times“: Žvaigždžių metai

Šimtmečius žvaigždės buvo vadinamos kelrodėmis, o jų subtilus mirgėjimas danguje praskaidrindavo tamsumas. Jos ir dabar persmelktos subjektyviomis prasmėmis, laikomos žmogaus būklės veidrodiniu atspindžiu.
Britney Spears, Adele, Megan Fox, Machine Gun Kelly
Britney Spears, Adele, Megan Fox, Machine Gun Kelly / Vida Press, „Scanpix“ nuotr.

Įžymybės – žemiškosios sferos žvaigždės – atlieka ne tokį jau ir skirtingą nuo tikrųjų vaidmenį. Į šias asmenybes mes žiūrime kaip į pavyzdį arba įspėjamąjį ženklą, o jų didėjantį ar mažėjantį aktualumą laikome viešosios nuomonės barometru.

2021 metais negalėjome ignoruoti kelių įžymybių kilimo trajektorijų. Jų vardai dominavo antraštėse, o apranga buvo nepaliaujamai mėgdžiota. Kai kurie, galima sakyti, sujaukė mūsų erdvės ir laiko kontinuumo koncepciją. (Kas galėjo patikėti šioje dimensijoje egzistuojančia Pete'o Davidsono ir Kim Kardashian meilės istorija?)

Praėjusiais metais, kai žmones labiausiai jaudino grįžimas į įprastą gyvenimo ritmą, buvo smagu matyti ir įžymybes, spindinčias savo įprastai neįprastame gyvenime. Vieni mirgėjo kur kas ryškiau nei kiti.

O toliau aprašome žvaigždes, kurios iškilo arba užgeso šių tamsių metų orbitoje:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius