-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Okupantai apiplėšė atlikėjos N.Matvienko sesers namus Bučoje: „Išnešė net apatinius“

Užpuolikų iš Rusijos veiksmai Ukrainoje šokiruoja daugelį – jie žudo nekaltus žmones, prievartauja moteris, plėšia gyventojų namus. Apie tai dabar prabilo ir garsi Ukrainos dainininkė Nina Matvienko – apiplėšti ir jos sesers ką tik įsigyti namai, į į kuriuos buvo daug investuota.
Nina Matvienko
Nina Matvienko / Vida Press nuotr., stopkadras

Ukrainiečių dainininkė Nina Matvienko atskleidė, kad užpuolikai iš Rusijos apiplėšė jos sesers butą, esantį Bučoje. Pasak moters, iš neseniai įsigyto sesers buto buvo pavogta daugybė daiktų.

Apie tai ji papasakojo duodama interviu laidai „Zirkovyj šliach“. Nina teigė, kad Rusijos kariškiai į vietos gyventojų butus įsibrovė naktį, kad niekas jų nepastebėtų, rašoma „Unian“.

„Mane nustebino, kad tai įvyko taip greitai ir naktį, jie kaip naciai, kaip tikri banditai, vagys, piktadariai... Ir taip yra iš tikrųjų! Kaip jie galėjo sakyti, kad mes esame broliai ir seserys? Kam visa tai? Kam mus žudyti, prievartauti šias jaunas merginas?“, – liūdesio neslėpė dainininkė.

N.Matvijenko teigimu, iš sesers buto buvo išnešta absoliučiai viskas, „iki pat apatinių kelnaičių“.

„Mano sesers namai Bučoje buvo suniokoti. Ji ką tik nusipirko butą, viską ten investavo. O šita Kadyrovo gauja viską išsinešė, viską iki apatinių kelnaičių. Alkani žmonės! Niekšai! Tokios kančios gyvenime dar nebuvau mačiusi! Tai yra žudikai! Skėriai, kurie naikina viską, kas gyva!“, – emocingai kalbėjo garsi atlikėja.

Tame pačiame interviu N.Matvienko teigė, kad didžiuojasi savo tautiečiais, kurie kasdien gina Ukrainą.

„Aš turiu tiek daug meilės – pilną maišą! Tokių jausmų dar niekada nesu patyrusi. Ji (meilė) išeina net per ašaras, ir teisingai. Tegul jos nuplauna mūsų vaikinų, tikrų sūnų, širdis! Aš juos visus labai myliu, didžiuojuosi ir meldžiuosi kiekvieną dieną“, – laidai „Zirkovyj šliach“ sakė Nina.

Vida Press nuotr./Nina Matvienko
Vida Press nuotr./Nina Matvienko

Kilus karui ir pamačius, kaip narsiai kaunasi ukrainiečiai, N.Matvienko teigė ėmusi dar labiau pasitikėti savo tauta, vis dėlto, anot menininkės, daug kas susidėliojo į vietas, o tie, kurie buvo neverta Ukrainos, dabar jaučia visą blogio naštą ir už tai sumokės.

„Šiandien mes stebiname pasaulį! Ne tik dainomis ir sportinėmis pergalėmis, bet ir dvasia, nepalaužiamumu ir patriotizmu! To pasaulis dar niekada nematė! Ir mes išmokysime juos mylėti savo žemę!“ – sakė dainininkė.

VIDEO: НІНА МАТВІЄНКО: «КАДИРІВЦІ ВКРАЛИ НАВІТЬ ТРУСИ» | ЗІРКОВИЙ ШЛЯХ

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius