Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Olimpinis čempionas Usainas Boltas taps tėvu: jo ilgametė mylimoji laukiasi pirmosios atžalos

Sportininkas Usainas Boltas patvirtino netrukus tapsiantis tėvu. Jo ilgametė mylimoji Kasi Bennett laukiasi poros pirmagimio, pranešė „Daily Mail“.
Usainas Boltas su mylimąja Kasi Bennett
Usainas Boltas su mylimąja Kasi Bennett / „Instagram“ nuotr.
Temos: 1 Usainas Boltas

33-ejų sprinteris sausio 23 d. rytą instagrame pasidalijo savo trim metais jaunesnės merginos nuotrauka. Joje K.Bennet demonstruoja suapvalėjusį pilvuką.

„Tik noriu pasakyti, kad netrukus ČIA atvyks KARALIUS arba KARALIENĖ“, – po menine fotografija rašė U.Boltas.

Tos pačios fotosesijos nuotraukomis savo paskyroje pasidalijo ir būsima mama K.Bennett.

„Mūsų auksinis vaikas. Netrukus atvyks… Mūsų didžiausias laimėjimas… Mūsų didžiausia gamtos dovana“, – rašė moteris.

View this post on Instagram

Our golden child ❤️ Coming soon...

A post shared by Kasi J. Bennett (@kasi.b) on

Dar prieš pasidalydamas naujienomis apie porą aplankysiančius gandrus, U.Boltas atskleidė norintis „netolimoje ateityje“ su drauge susilaukti vaikų.

„Sužinojau, kad nėra gero laiko susilaukti vaikų. Tiesiog turi tam pasiryžti ir padaryti. Tikiuosi, kad tai tikrai įvyks netolimoje ateityje. Pažiūrėsime“, – sakė daugkartinis olimpinis čempionas, 2017-aisiais pasitraukęs iš sporto.

Būsimo U.Bolto vaiko mama K.Bennet – žinoma socialinių tinklų persona, taip pat ne pelno siekiančios labdaros organizacijos, besirūpinančios Jamaikos vaikų raida, „Project Kase“ įkūrėja. Ji taip pat yra įmonės „Elevate Marketing House Ltd.“ vykdančioji direktorė.

Tiksliai nėra žinoma, kada užsimezgė U.Bolto ir K.Bennett santykiai, tačiau 2016-aisiais interviu „The Telegraph“ sportininkas prisipažino, kad jo širdis užimta jau dvejus metus.

„Tačiau nepasakysiu jums, kas ji, – sakė U.Boltas. – Žinau, kad tai paviešinus visi turės ką pasakyti, o ji negalės su tuo susitvarkyti. Man jau teko susidurti su spauda. Suprantu, kaip jūs dirbate – ypač britų žiniasklaida.“

Nepaisant šio pareiškimo, prieš 2016-ųjų olimpines žaidynes socialiniame tinkle parodė savo mylimąją. Po jųdviejų nuotrauka, kurioje pusnuogis sportininkas pozuoja ant motociklo, o K.Bennet – su itin daug kūno atidengiančiu kostiumu, jis rašė: „Prezidentas ir pirmoji ponia.“

View this post on Instagram

President And First Lady ????????

A post shared by Usain St.Leo Bolt (@usainbolt) on

Praėjus vos porai mėnesių po viešo mylimosios pristatymo, U.Boltas įsivėlė į neištikimybės skandalą. 20-metė studentė programėlėje „WhatsApp“ pasidalijo nuotrauka, kurioje ji įamžinta su sportininku lovoje. Mergina teigė nežinojusi, kad šalia jos gulėjęs vyras – garsus sprinteris, kurio širdis tuo metu buvo užimta.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius