Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Olimpinis plaukikas Michaelas Phelpsas su žmona susilaukė antro sūnaus

Olimpinis amerikiečių plaukikas Michaelas Phelpsas (32 m.) ir jo žmona, buvusi grožio karalienė Nicole Johnson (32 m.) vasario 12-ąją sulaukė šeimos pagausėjimo – jiems gimė antras sūnus.
Michaelas Phelpsas ir Nicole Johnson su sūnumi Boomeriu
Michaelas Phelpsas ir Nicole Johnson su sūnumi Boomeriu / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Džiugią naujieną Michaelas Phelpsas pranešė „Instagram“ tinkle, publikavęs nuotrauką iš ligoninės, kurioje jo žmona įamžinta su vyresniuoju sūnumi ir naujagimiu.

„Magiškos akimirkos iš vakar... Mudu su Nicole norėtume pristatyti pasauliui Beckettą Richardą Phelpsą! Susilaukėme sveiko berniuko, ir mama sveika taip pat. Aš tikrai jaučiuosi pačiu laimingiausiu žmogumi pasaulyje. Turėti galimybę praplėsti savo šeimą iki keturių (šešių skaičiuojant šuniukus) yra taip nuostabu!“ – džiaugėsi plaukikas.

Panašią nuotrauką savo paskyroje paskelbė ir Nicole Johnson: „Vakar mūsų šeima pagausėjo vienu nariu – susipažinkite su Beckettu Richardu Phelpsu. Esu apsupta berniukų ir negalėčiau būti laimingesnė“.

Michaelo Phelpso ir Nicole Johnson sūnus gimė iš karto po kūdikio sutiktuvių vakarėlio – šią šventę pora su draugais atšventė savaitgalį, o pirmadienį mažylis jau atkeliavo į šį pasaulį. Dar prieš berniukui gimstant tėvai jį nuolat vadino mažuoju rykliuku (#babyshark).

Poros pirmagimis Boomeris gegužės 1-ąją švęs antrąjį gimtadienį.

15min primena, kad Michaelas Phelpsas ir Nicole Johnson, kuri ištekėjusi pasikeitė pavardę ir tapo ponia Phelps, 2016-aisiais iškėlė net tris vestuvių šventes. Pirmiausiai jiedu slapta susituokė birželio 13-ąją per itin kuklią civilinę ceremoniją be jokių svečių. Spalio pabaigoje pora pačius artimiausius žmones sukvietė į Meksikos kurortą Kabo, kur buvo surengta antra vestuvių šventė. Na o trečiosiose iškilmėse Naujųjų naktį dalyvavo jau visi poros draugai.

Pora susipažino 2009-aisiais, dar prieš Nicole Johnson tampant „Mis Kalifornija“. 2015-ųjų vasarį jiedu susižadėjo.

Michaelas Phelpsas pirmąjį savo aukso medalį iškovojo 2004 m. Atėnuose. Iš viso amerikiečių plaukikas turi 28 olimpinius medalius, iš jų 23 – aukso. 2016-aisiais plaukikas baigė profesionalo karjerą.

TAIP PAT SKAITYKITE: Karjerą baigęs plaukikas Michaelas Phelpsas apsigyveno naujuose namuose Arizonoje: apžiūrėkite

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius