Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Olivia Newton-John parduoda legendinį „Briliantino“ švarkelį: pinigus skirs vėžio gydymui marihuana

Australų dainininkei ir aktorei Oliviai Newton-John (70) prieš dvejus metus buvo diagnozuotas vėžys. Norėdama išgyti, moteris pradėjo vartoti medicininę marihuaną, o šiuo metu aukcione ketina parduoti legendinio filmo „Briliantinas“ („Grease“) odinį švarkelį ir aptemptas kelnes. Surinktas lėšas už drabužius aktorė skirs tolimesniems medicininės marihuanos tyrinėjimams.
Olivia Newton-John parduoda legendinį „Briliantino“ švarkelį
Olivia Newton-John parduoda legendinį „Briliantino“ švarkelį / Vida Press nuotr.

Miuziklo žvaigždė ne vienerius metus kovoja su vis atsinaujinančiu krūties vėžiu. Iš pradžių grėsminga liga užklupo 1992-aisiais, tada 2013-aisiais ir galiausiai 2017-aisiais. Vis dėlto moteris nenustoja priešintis ligai ir vis atranda naujų būdų, kaip tą padaryti.

Neseniai žvaigždė pradėjo vartoti medicininę marihuaną, kurią kartu su savo vyru Johnu augina sodo gale. Moteris įsitikinusi, kad naujas vaistas pakeitė jos gyvenimo kokybę.

Aktorės dukra Chloe Lattanzi televizijos laidai „60 minutes“ atviravo, kad su mama retai kalba apie onkologinę ligą. Mergina save laiko „mamos saugotoja“ ir prisipažino, kad naujienos apie diagnozuotą vėžį ją šokiravo.

Vida Press nuotr./Olivia Newton-John su dukra Chloe Lattanzi
Vida Press nuotr./Olivia Newton-John su dukra Chloe Lattanzi

Visgi pačios aktorės liga nesužlugdė ir ji netrukus sugalvojo aukcione parduoti legendinio filmo „Briliantinas“ odinį švarkelį ir aptemptas kelnes. Šiuos rūbus moteris dėvėjo populiarioje scenoje su Johnu Travolta, kurios metu ji iš pilkos pelytės tapo tikra velniuke.

Kelnės ir kiti 200 rūbų bus parduodami „Julien“ aukcione Los Andželo mieste šių metų lapkritį. Visi pinigai bus skirti „Olivios Newton-John vėžio sveikatingumo ir tyrimų centro“ medicininės marihuanos tyrinėjimams.

Moteris šiuo metu serga ketvirta vėžio stadija, metastazės išplito į nugarą. Visgi aktorė nesutinka su tais, kurie ligą vadina demonu. Ji mano, kad geriau į tai nežiūrėti šia prasme ir visais būdais bandyti ją nugalėti.

„Scanpix“ nuotr./Olivia Newton-John
„Scanpix“ nuotr./Olivia Newton-John

„Tai yra kai kas, su kuo man tenka gyventi, bet aš nematau to ta prasme. Tai yra pasirinkimas. Visų pasirinkimas. Aš tai matau savo kūne kaip kažką, kuo ketinu atsikratyti. Aš nekalbu apie kovą ar karą. Aš tai paleidau ir liepiau išeiti. Kalbu su savo kūnu, liepiu jam pagyti“, – apie sunkią ligą kalbėjo moteris.

Kadras iš filmo/Miuziklo „Briliantinas“ žvaigždės – Olivia Newton-John ir Johnas Travolta.
Kadras iš filmo/Miuziklo „Briliantinas“ žvaigždės – Olivia Newton-John ir Johnas Travolta.

Tiesa, šių metų pradžioje aktorė viešoje erdvėje išgirdo įvairių šokiruojančių pranešimų apie save. Iš pradžių vieni teigė, kad ji jau mirusi, o kiti negalėjo patikėti, jog ji vis dar gyva.

„Buvo keistas jausmas skaityti, kad aš esu mirusi ar dar vis mirštu. Tai yra labai keista patirtis. Aš nusprendžiau, kad tam reikia padaryti galą... Tai buvo rašoma visuose pirmuose puslapiuose. Aš pagalvojau, kad tiesiog įvarysiu juos į kampą ir neleisiu tam įvykti“, – kalbėjo O.Newton-John.

Vis dėlto legendinio filmo žvaigždė niekada nenorėjo sužinoti savo mirties datos, todėl niekada gydytojų ir neklausė, kiek jai apytiksliai liko gyventi. Tačiau moteris atskleidė, kad būtent to sužinoti ji ir nenorėtų, nes jai geriau, kai tikslios datos nėra, o ir žinojimas nieko nepakeičia.

„Kiekviena diena – dovana“, – patikino su klastinga liga kovojanti O.Newton-John.

Keturis „Grammy“ apdovanojimus pelniusiai aktorei pirmą kartą vėžys buvo diagnozuotas prieš 27 metus. Vėliau moteris susirgo krūties vėžiu ir norėjo tyliai išgyti, tačiau 2013 metais palietė dar viena skaudi tragedija – nuo smegenų vėžio mirė jos sesuo Rona.

Galiausiai trečią kartą moteris susirgo prieš dvejus metus, o naujienomis pasidalijo tik todėl, kad pakeitė savo koncertinio turo datas Kanadoje ir JAV. Per visą savo karjerą dainininkė pardavė per 100 mln. įrašų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius