Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Oprah Winfrey užbaigė savo gyvenimo meilę su ašaromis

Populiariausia pokalbių šou karalienė Oprah Winfrey trečiadienio vakarą po 25 metų darbo televizijos eteryje, tramdydama ašaras, atsisveikino su žiūrovais.
Oprah Winfrey
Oprah Winfrey / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Paskutinėje savo pokalbių laidoje Oprah pasirodė viena ir žiūrovams išpažino, ką jie reiškė jai visus tuos darbo metus.

„Jūs ir ši laida buvo didžiausia mano gyvenimo meilė. Jūs visi man buvote saugus uostas – aš tikiuosi, kad dabar jūs būsite saugiu uostu kam nors kitam“, – paskutinėje laidoje sakė O.Winfrey.

Žiniasklaidos magnatė, baigdama savo itin sėkmingą karjerą televizijoje, gerbėjų miniai davė savo elektroninio pašto adresą oprah@oprah.com, kad jie galėtų su ja susisiekti.

„Noriu, kad žinotumėte, jog man rūpi viskas, ką norite pasakyti“, – tikino ji, žadėdama perskaityti tiek laiškų, kiek tik pajėgs.

Paskutinę garsiojo pokalbių šou laidą buvo pakviestas stebėti O.Winfrey gyvenimo draugas Stedmanas Grahamas, filmų kūrėjas Tyler Perry ir vedėjos ketvirtos klasė mokytoja „ponia Duncan“.

„Daugelis jūsų buvo kartu su manimi 25 metus... Dėkoju jums už visą jūsų palaikymą ir tikėjimą manimi, dėkoju už tai, kad kasdien įsijungdavote mano laidą... Aš nesakysiu „viso gero“, o tiesiog pasakysiu – iki kitų susitikimų!“ – baigdama paskutinės laidos įrašą ir tvardydama ašaras, atsisveikino O.Winfrey.

Per 25 metus Oprah savo laidoje pakalbino daugiau nei 30 tūkstančių žmonių, tarp kurių buvo ir nemažai pasaulio įžymybių, bei laimėjo daugiau nei 40 „Emmy“ apdovanojimų. Ji yra laikoma Amerikos kultūros fenomenu ir vienu įtakingiausių ne tik Amerikos, bet ir viso pasaulio žmonių. Jos laidą žiūrovai stebėjo net 150-yje pasaulio šalių.

Gimusi neturtingame Misisipės valstijos kaime nepilnametei vienišai motinai, 9-erių metų patyrusi išprievartavimą, o 14 metų pagimdžiusi sūnų, kuris mirė kūdikystėje, O.Winfrey pelnė milijonų žmonių pasitikėjimą, kai, nepaisant tokios patirties ir vargingos gyvenimo pradžios, savo jėgomis tapo viena turtingiausių pasaulio moterų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius