Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Orbakaitė nesutinka su buvusio vyro sąlygomis dėl jų sūnaus gyvenamosios vietos pakeitimo

Popmuzikos dainininkė Kristina Orbakaitė nesutinka su sąlygomis, kurias pasiūlė buvęs vyras Ruslanas Baisarovas dėl bendro sūnaus Denio gyvenamosios vietos pakeitimo.
Kristina Orbakaitė
Kristina Orbakaitė / „Scanpix“ nuotr.

„Vieši ir nevieši Ruslano pareiškimai labai skiriasi, tai, ką jis praneša spaudai, neatitinka tikrovės. Kristai jis pasiūlė visiškai kitas sąlygas“, – penktadienį pranešė dainininkės, kuri yra Rusijos scenos žvaigždės Alos Pugačiovos duktė, atstovė spaudai Natalija Nikitina.

Kaip pareiškė N.Nikitina, R.Baisarovo pretenzijos neturi pagrindo. „Kristina nedarė spaudimo vaikui ir niekada nesirengė išsivežti sūnaus į Ameriką be tėvo sutikimo, – pabrėžė ji.  – Viskas (persikėlimas gyventi į JAV) buvo aptariama su juo (R.Baisarovu) anksčiau, jis griežtai nesutiko.“ Pasak jos, K.Orbakaitė iki šiol nežino, kur yra jos sūnus Denis.

Kaip jau pranešta, K.Orbakaitė kreipėsi į Tverės miesto teismą, prašydama nustatyti, su kuriuo iš tėvų turi gyventi jos jaunesnysis sūnus Denis, kurį grąžinti atsisako tėvas.  „Kristina padavė ieškinį dėl alimentų ir savo sūnaus gyvenamosios vietos nustatymo į Tverės rajono teismą“, – pranešė ketvirtadienį N.Nikitina.

Pasak jos, vaikas yra pas R.Baisarovą nuo liepos 22 dienos. „Pagal pirminį susitarimą jis turėjo nuvežti sūnų atostogauti Prancūzijoje, bet nuvyko su juo į Čečėniją“, – sakė sekretorė spaudai. Kaip ji paaiškino, iki rugsėjo 1 dienos R.Baisarovas žadėjo atvežti sūnų motinai, bet nurodytu laiku neatvyko.

„Kristina mėgino susisiekti su vyru prieš rugsėjo 1-ąją, prašė susitikti. Deja, Ruslanas jos nepaklausė“, – pridūrė atstovė spaudai.

Savo ruožtu Maskvos miesto teismo Spaudos tarnybos vadovė Ana Usačiova pranešė, kad rugsėjo 17 dieną vyks ikiteisminis pasirengimas nagrinėti K.Orbakaitės pareiškimą.

Savo ruožtu verslininkas R.Baisarovas kreipėsi į Grozno rajono centrą, prašydamas nustatyti, kur turi gyventi jo sūnus Denis, anksčiau ketvirtadienį agentūrai „Interfax“  pranešė teismo atstovas.

Drauge jis griežtai atsisakė komentuoti bylos esmę. „Kol bus priimtas teismo sprendimas, įstatymas neleidžia mums to daryti“, – pažymėjo Grozno rajono teismo atstovas.

Žinomas čečėnų kilmės verslininkas R.Baisarovas buvo antrasis civilinis K.Orbakaitės vyras, pora 1998 metais susilaukė sūnaus Denio. Bendras Denio tėvų gyvenimas 2000 metais baigėsi skyrybomis.

Ketvirtadienį R.Baisarovas padarė pareiškimą, jog siūlo K.Orbakaitei sudaryti susitarimą, kad bendras vaikas Denis iki pilnametystės gyvens Maskvoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius