Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Orlando Bloomas ir Miranda Kerr žengs prie altoriaus

Ką gi, liūdna naujiena gražuolės modelio Mirandos Kerr ir žaviojo aktoriaus Orlando Bloomo gerbėjams – suvilioti nei vieno, nei kito greičiausiai nebepavyks. Pora oficialiai patvirtino savo sužadėtuves ir ketina tuoktis.
Orlando Bloomas su Miranda Kerr
Orlando Bloomas su Miranda Kerr / „Scanpix“ nuotr.

Britų aktorius O.Bloomas mylimajai australei pasipiršo po trejus metus trukusio jų romano. Podiumo gražuolė anksčiau ne sykį neigė kalbas apie būsimas vestuves. Pastarąjį kartą M.Kerr teigė neketinanti tuoktis vasarį, kai žiniasklaidos atstovai pastebėjo žiedą ant piršto, ant kurio paprastai mūvimas vestuvinis žiedas.

Šįsyk viskas oficialu – O.Bloomo atstovai patvirtino žinią, teigdami, kad pora „ketina susituokti“. Žinia apie būsimą santuoką itin džiugiai buvo priimta M.Kerr šeimoje. „Visa Kerrų šeima džiaugiasi tokia naujiena. Tai juos jaudina ir gniaužia kvapą“, – žurnalui „People“ sakė šeimos atstovas.

„Karibų jūros piratų“ aktorius 32-ejų O.Bloomas ir „Victoria's Secret“ modelis 26-erių M.Kerr patyliukais susitikinėti pradėjo 2007-aisiais. Jie buvo trumpam išsiskyrę 2008-aisiais, tačiau kaipmat susitaikė. Iš karto po to O.Bloomas nuvyko į Sidnėjų susipažinti su mylimosios šeima. Aktorius žurnalistams yra prisipažinęs, esą dėl įtemptų jo ir M.Kerr darbo grafikų jiems ne visuomet buvo lengva išlikti kartu.

„Miranda ir aš praleidžiame daug laiko atskirai. Ji sunkiai dirba, aš sunkiai dirbu. Mėginame būti kartu vos tik turime laisvą akimirką. Savaitgalis ten, savaitgalis šen. Džiaugiamės būdami kartu“, – 2009-aisiais sakė aktorius.

Viename interviu kalbėdama apie galimą šeimą M.Kerr tikino norinti ramaus gyvenimo. „Visada norėjau vaikų, tad, žinoma, vieną dieną jų turėsiu. Idealu būtų gyventi fermoje, turėti saulės baterijų energija aprūpinamą namą, hamaką ir daržovių lysvių. Kai baigsiu savo karjerą, būtinai ten būsiu“, – teigė gražuolė.

Beje, anksčiau buvo pranešta, kad O.Bloomas nesusidomėjo pasiūlymu dar kartą atgaivinti savo herojų kalvį Vilą Ternerį naujojoje ketvirtojoje „Karibų piratų“ dalyje, kad galėtų daugiau laiko praleisti su savo mergina.

Dailymail.co.uk žiniomis, O.Bloomas, kuris anksčiau yra draugavęs su aktore Kate Bosworth, M.Kerr prieš jai sutinkant už jo tekėti piršosi dar du kartus, bet mergina iki šiol nenorėjo įteisinti jų santykių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius