Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Oskaro“ laimėtoja Sofia Coppola ištekėjo senoviniame Italijos rūmų sode

Filmų kūrėja, aktorė, režisierė ir prodiuserė Sofia Coppola sugrįžo prie savo šaknų ir santuokai su mylimuoju šeštadienį pasirinko pietų Italijos miestelį, netoli jo gimė ir jos prosenelis.
Sofia Coppola su sutuoktiniu Thomu Marsu išeina iš bažnyčios
Sofia Coppola su sutuoktiniu Thomu Marsu / AFP/„Scanpix“ nuotr.

S.Coppola susituokė su prancūzų grupės „Phoenix“ lyderiu Thomu Marsu, kuris yra jos dviejų dukrų tėvas.

Tuoktuvių ceremonija įvyko istorinių rūmų, kuriuos jos garsusis tėvas Francis Ford Coppola atstatė, sode, Bernardos miestelio istoriniame centre, pranešė miesto meras Leonardo Chiruzzi. Vyresnysis Coppola ruošiasi šiuos rūmus paversti prabangiu nedideliu viešbučiu. Būtent Bernardos mieste kadaise buvo S.Coppola'os senelio Agostino namai, kol jis neemigravo į JAV.

L.Chiruzzi, kuris ir pravedė civilinės santuokos ceremoniją, teigimu, vestuvės buvo paprastos, bet gražios.

„Jei jie būtų norėję surengti Holivudo stiliaus vestuves, nebūtų atvykę čia. Tačiau jie pasirinko šią vietą, nes čia – ypatingai gražu“, – tikino miestelio meras.

Vestuvių svečių sąraše nesipuikavo galybė pasaulinio lygio žvaigždžių, tačiau santuokos ceremonijoje dalyvavo aktorius Johnny Deppas ir nuotakos teta, JAV aktorė Talia Shire, geriausiai žinoma iš filmų serijos „Krikštatėvis“ bei pažįstama kaip Sylvesterio Stallone'ės mergina Adriana iš filmo „Rokis“.

S.Coppola 2003 metais laimėjo „Oskarą“ už filmo „Pasiklydę vertime“ scenarijų ir buvo trečia moteris istorijoje, nominuota „Oskarui“ už režisūrą. 2010 metais jos sukurtas filmas „Kažkur tarp ten ir čia“ pelnė „Auksinį liūtą“ Venecijos kino festivalyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius