Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paaiškėjo Jessicos Simpson antrojo vaiko lytis

Praėjusių metų lapkritį žiniasklaida dūzgė, kad aktorė ir dainininkė, o dabar ir dizainerė Jessica Simpson (32) su sužadėtiniu Ericu Johnsonu, vasarą susilaukę pirmagimės Maxwell, ir vėl laukia šeimos pagausėjimo. O dabar paaiškėjo, kad sunkiai su pogimdyviniu antsvoriu kovojusi žinoma moteris laukiasi sūnaus.
Jessica Simpson
Jessica Simpson / AP/„Scanpix“ nuotr.

Sužinoję vaiko lytį garsūs tėvai jaučiais pakylėti ir jau ėmė galvoti apie galimus vardus mažyliui. „Tai Jessicos svajonių išsipildymas, nes ji labai norėjo sūnaus“, – šeimai artimas šaltinis pasakojo portalui Radaronline.com.

Niekam nėra paslaptis, kad dainininkės ir tėčio Joe Simpsono (54), po 35-erių santuokos metų palikusio mamą Tiną, santykiai yra itin įtempti. Dar daugiau druskos ant žaizdos užbėrė jo viešas pasisakymas, jog jis – homoseksualus. Anot šaltinių, žinia, kad dainininkė laukiasi sūnaus jai buvo tarsi „dangaus malonė“.

Jessica Simpson su tėvais Joe ir Tina
Jessica Simpson su tėvais Joe ir Tina

„Po šitiek permainų jos asmeniniame gyvenime ir nesantaikos su tėčiu, žinia, jog ji laukiasi sūnaus pagaliau ir vėl privertė ją šypsotis. Kūdikio lytį ji sužinojo savaitės viduryje, po standartinės patikros. Gydytojui paklausus, ar ji norinti sužinoti kas gims, ji nė nedvejusi atsakė: „Taip!“, – pasakojo šaltinis ir pridūrė, kad vos sužinojusi, jog tai berniukas, ėmė klykti iš džiaugsmo.

Tiesa, Jessica ir Ericas savo pirmagimei davė gana berniokišką Maxwell vardą, todėl dabar šiek tiek gailisi ir įnirtingai naršo vardų knygas, ieškodami tinkamiausio varianto sūnui.

Primename, kad portalas Žmonės.lt jau rašė apie tai, kad žinia, jog Jessica su sužadėtiniu Ericu laukiasi antrojo vaiko, oficialiai patvirtinta tik praėjusių metų gruodžio 26-ąją. Be to, pora prieš Kalėdas ketino ir susituokti, tačiau jokių žinių apie santuoką taip ir nepasirodė.

„Twitter“ nuotr./Dainininkės ir aktorės Jessicos Simpson sužadėtinis Ericas Johnsonas su dukrele Maxwell
„Twitter“ nuotr./Dainininkės ir aktorės Jessicos Simpson sužadėtinis Ericas Johnsonas su dukrele Maxwell

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius