-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paaiškėjo, kodėl Fergie paliko grupę „Black Eyed Peas“: šis atsiskyrimas naudingas buvo abiem pusėm

Populiarios amerikiečių grupės „Black Eyed Peas“ nariai atskleidė, kodėl 2017-aisiais, po daugiau nei dešimtmečio bendros muzikinės veiklos, grupę paliko vienintelė jai priklausiusi moteris Fergie.
„Black Eyed Peas“, Fergie ir Joshas Duhamelis
„Black Eyed Peas“, Fergie ir Joshas Duhamelis / Vida Press nuotr.

Interviu „Billboard“ žurnalui „Black Eyed Peas“ nariai Will.i.am, Apl.de.ap ir Taboo prasitarė, kad Fergie grupę paliko trokšdama tapti „puiki mama“.

„Tai sunkus darbas, ji to labai nori ir mes palaikome ją… (…) Mes mylime Fergie ir nenorime jai nieko, išskyrus nuostabių dalykų“, – pasakojo Will.i.am.

TAIP PAT SKAITYKITE: Rusijai „Eurovizijoje“ atstovauti turėję „Little Big“ kaltinami plagiatu: kopijavo „Black Eyed Peas“

„Black Eyed Peas“ nariai patikino, kad šis Fergie atsiskyrimas galiausiai atėjo grupei į naudą, mat tai leido jiems pasauliui pristatyti dainininkę J.Rey Soul.

„Jaučiu, kad gimdome naują atlikėją, J.Rey Soul, – sakė Taboo. – Iš tikrųjų noriu ją pagirti ir išreikšti pagarbą. Ką ir kolegos sakė, Ferg, ji užsiima motinyste, bet mes turime nuostabią atlikėją, kurią ruošiame.“

Minima J.Rey Soul prie „Black Eyed Peas“ pusiau oficialiai prisijungė 2018-aisiais po pergalės Filipinų „The Voice“ projekte.

Na o kalbant apie Fergie, nuo jos oficialaus atsiskyrimo nuo „Black Eyed Peas“ praėjo dveji metai. Per tą laiką ji išleido solinį albumą „Double Duchess’, kurį prodiusuoti padėjo Will.i.am, ir įkūrė įrašų kompaniją „Dutchess Music“.

Fergie nepavyko išvengti ir nemalonių įvykių. 2017-aisiais ji pranešė apie skyrybas su aktoriumi Joshu Duhameliu, su kuriuo augina sūnų Axlą Duhamelą.

„Jie daug geriau sutaria dabar, kai gyvena atskirai nei kad gyvendami drauge, ir puikiai įvaldė vaikų auginimą“, – anksčiau sakė šaltinis.

„Scanpix“/AP nuotr./Fergie ir Joshas Duhamelas
„Scanpix“/AP nuotr./Fergie ir Joshas Duhamelas

15min primena, kad Fergie ir Joshas Duhamelis apie skyrybas pranešė 2017 metų rugsėjį, santuokoje pragyvenus aštuonerius metus. Nemalonus skyrybų procesas oficialiai užbaigtas tik pernai rudenį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius