-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paaiškėjo Selenos Gomez ir Justino Bieberio skyrybų priežastis

Paaiškėjo, kodėl išsiskyrė idealia laikyta Selenos Gomez (20) ir Justino Bieberio (18) pora. Užsienio žiniasklaida rašo, kad dainininkė saldžiabalsį po dviejų metų draugystės galutinai paliko dėl to, kad šis „apsirūkęs žolės smaginosi su medicinos studente“.
Justinas Bieberis ir Selena Gomez
Justinas Bieberis ir Selena Gomez / „Scanpix“ nuotr.

„Star Magazine“ žurnalas pranešė, kad su jais susisiekęs šaltinis tikino, jog S.Gomez turėjo tvirtą pagrindą palikti J.Bieberį. Šaltinis esą savo akimis regėjo Justiną kvaišalus ragaujantį ir su nepažįstama mergina nedorus dalykus darantį. Ir tai buvo paskutinis vandens lašas Selenos kantrybės taurėje.

Šaltinis pasakojo, kad gruodžio mėnesį, prieš pat Kalėdas, vieno vakarėlio Beverli Hilse metu Justinas Bieberis laiką leido su reperiu Lil Twist ir medicinos, tiksliau, slaugės specialybės studente Milyn Jenson-Mimi. Šaltinis, kaip rašo portalas RadarOnlne.com, laiką leido kartu su jais.

„Jie nukeliavo nusipirkti žolės į Olympic bulvarą (Holivude – red.past.). Po to nuėjo į McDonald‘s geito maisto restoraną ir prisipirkę maisto grįžo į viešbutį“, – sakė šaltinis.

Grįžusi į viešbutį grupelė rūkė žolę ir gėrė. Iš ten patraukė į paauglių dievuko 6,6 mln JAV dolerių kainuojančius rūmus. Ten Justinas visiems pasakojo apie savo priklausomybę nuo tatuiruočių ir raminamųjų. Galiausiai Justinas Mimi aprodė savo namus nuolatos laikydamas merginą už rankos ir aistrai pradėjus veržtis pro kraštus porelė persikėlė į miegamąjį.

„Justinas nustebino savo vakaro simpatiją sakydamas: „Aš noriu tavęs paragauti“. Ir kartu nukeliavo į kambarį“, – pasakojo viską savo akimis regėjęs šaltinis.

Draugavo nuo 2010-ųjų

Selena ir Justinas susitikinėti pradėjo 2010-aisiais ir kurį laiką savo santykius slėpė. Apie poros skyrybas gandai sklisdavo nuolat. Pernai lapkritį pasirodė pranešimų, porelė išties išsiskyrė. Vėliau jaunuoliai vėl buvo pastebėti kartu, tačiau, kaip rodo nesena istorija, susitaikymas buvo trapus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius