Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paaiškėjo, koks supermodelis papuoš 60-metį švenčiančio „Playboy“ žurnalo viršelį

Netrukus 40-metį švęsianti garsioji manekenė Kate Moss padės apvalų jubiliejų atšvęsti ir žurnalui „Playboy“. Modelis pozuos gruodžio 1-ąją 60-ąjį gimtadienį švęsiančio leidinio viršeliui.
„Playboy“ klubo atidarymas Mumbajuje
„Playboy“ zuikučiai / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Tai patvirtino pats „Playboy“ įkūrėjo Hugh Hefnerio sūnus Cooperis. „Kate Moss suteiks garbės viršeliui 60-ojo žurnalo gimtadienio proga“, „Twitter“ parašė Cooperis Hefneris, praneša Usmagazine.com.

Hugh Hefneris su sūnumi Cooperiu Hefneriu
Hugh Hefneris su sūnumi Cooperiu Hefneriu

Vyriausiasis leidinio redaktorius Jimmy Jellinekas taip pat patvirtino šią žinią laikraščiui „The Los Angeles Times“ ir paaiškino, kodėl šiam ypatingam viršeliui „Playboy“ pasirinko būtent Kate.

„„Playboy“ yra pasaulinis prekės ženklas. Jam reikia ir pasaulinės ikonos, kad galėtume tai atšvęsti visi kartu. Ji yra tobula partnerė, tikintis leisti žurnalą dar 60 metų“, – teigė redaktorius.

K.Moss, kuri sausio mėnesį švęs savo 40-ąjį gimtadienį, ant viršelio pasirodys „Playboy“ zuikučio kostiumu, su šilkinėmis kojinėmis ir užsisegusi prancūziškus rankogalius. Žurnalo vidiniuose puslapiuose žadama apsinuoginusios Kate fotosesija. Šis šventinis numeris prekyboje pasirodys gruodžio mėnesį.

„Playboy“ – bene žinomiausias, vyrams skirtas, erotinis leidinys visame pasaulyje. Žurnalą įkūrė Hugh Hefneris su bendraminčiais. Pirmasis „Playboy“ numeris pasirodė 1953 m. gruodžio 1 d. su apsinuoginusia Marilyn Monroe ant viršelio.

Kate Moss
Kate Moss

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius