Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Paauglė iš Čekijos panoro tapti gyvąja Barbe: jos transformaciją finansuoja tėvai

Pasaulyje netrūksta moterų, kurios dėl vienokių ar kitokių priežasčių nusprendžia tapti gyvosiomis Barbėmis. Tačiau į jų kompaniją prisijungusi čekė Gabriela Jiračkova, dar žinoma kaip Lolo Ta Bella, stebina tuo, kad lėlės kopija nusprendė tapti dar būdama nepilnametė, o jos transformaciją finansuoja tėvai!
Gabriela Jiračkova
Gabriela Jiračkova / 15min montažas / „Instagram“ nuotr.

18 metų Gabrielai suėjo tik pernai lapkritį, o ji jau yra pasidariusi galybę kosmetinių procedūrų bei plastinių operacijų.

Kaip rašo portalas „Daily Mail“, tam, kad išlaikytų savo lėlišką išvaizdą, mergina kas mėnesį išleidžia apie 1 100 € – už viską moka jos tėvai. Jai reguliariai reikia atsinaujinti lūpų užpildus, priaugintus nagus ir plaukus bei permanentinį makiažą, o ką jau kalbėti apie kasdienes grožio procedūras.

Savo transformaciją į lėlę Barbę Gabriela Jiračkova pamažu pradėjo dar būdama 16-os metų, o pernai rugsėjį (kai dar buvo nepilnametė) jai buvo atlikta krūtų didinimo operacija – iš natūralaus C dydžio merginos biustas padidintas iki G. Ši procedūra jos tėvams kainavo 4 500 €.

„Dabar jaučiuosi seksualesnė. Nežinau, ar atrodau panašesnė į Barbę, bet jaučiuosi seksualesnė. Neabejotinai esu laimingesnė didesnėmis krūtimis“, – operacijos rezultatu džiaugėsi Gabriela Jiračkova.

Artimiausiuose 18-metės planuose yra sėdmenų implantai, šonkaulių pašalinimas ir dar didesnės krūtys.

Tokiems išvaizdos pokyčiams Gabriellą įkvepia kitos gyvosios Barbės ir tikroji lėlė – jų mergina turi per 300.

„Instagram“ nuotr./Taip Gabriela Jiračkova atrodė būdama 13-os metų
„Instagram“ nuotr./Taip Gabriela Jiračkova atrodė būdama 13-os metų

„Kai pamačiau gyvąsias Barbes, pamaniau, kad tai yra kažkas, kas skirta man. Visada norėjau išsiskirti ir pamaniau, kad būtent tai man tiktų. Netikiu natūralia išvaizda, manau, kad šiandien beveik nebėra nieko natūralaus, – sako mergina. – Kiekvieną dieną užtrunku pusketvirtos valandos, kad pasiruoščiau – toks gyvenimo būdas visai nėra lengvas. Išlaikyti tokį įvaizdį yra sudėtinga – finansiškai, fiziškai ir psichologiškai. Jaučiu nuolatinį spaudimą – iš žiniasklaidos, gerbėjų, nekentėjų – visų.“

Gabriela Jiračkova pripažįsta, kad ne visiems patinka toks jos gyvenimo būdas ir socialiniuose tinkluose ji sulaukia nemažai priekaištų iš kitų tėvų, neva rodanti blogą pavyzdį jaunimui. Tačiau jai pačiai taip neatrodo.

„Instagram“ nuotr./Gabriela Jiračkova
„Instagram“ nuotr./Gabriela Jiračkova

„Daug motinų smerkia mane už tai, kad darau blogą įtaką jų vaikams ir kad esu blogas pavyzdys. Tačiau tikiu, kad esu daug geresnis pavyzdys nei dauguma garsenybių, kurios vartoja narkotikus, dažnai keičia partnerius ar įsivelia į įvairius skandalus. Tie vaikai tai mato kiekvieną dieną, tačiau tėvai dėl to nepriekaištauja. O aš priešingai – visada raginau kitus daryti tik tai, ką jie patys nori, būti tokiais, kokiais nori. Tai ir yra žinutė, kurią aš visą laiką skleidžiau“, – ginasi ji.

Tuo pačiu Gabriela Jiračkova užtikrina, kad jos svajonė tapti gyvąja Barbe neturi nieko bendro su išvaizdos kompleksais – ji visada buvo patenkinta savimi.

„Faktas, kad man patinka dirbtinis grožis, nereiškia, jog aš kažkada nepasitikėjau savimi ar kompleksavau dėl savo išvaizdos, – sako ji. – Mano mama yra patenkinta matydama, kaip siekiu savo svajonės ir darau tai, kas verčia mane laimingą, tačiau ji nėra entuziastingai nusiteikusi plastinių operacijų atžvilgiu.“

„Instagram“ nuotr./Gabriela Jiračkova
„Instagram“ nuotr./Gabriela Jiračkova

Na o pati mama, 53-ejų Romana Jiračkova, sako, kad dukra „lėtai ruošė mus tam, bet mes nesupratome, kaip rimtai ji nusiteikusi“.

„Be jokios abejonės, aš esu susirūpinusi jos sveikata, bet kiek toli ji eis, yra tik jos pasirinkimas, ir aš gerbiu tai, – sakė visas dukters procedūras finansuojanti motina. – Manau, kad ji yra natūraliai graži, ir net jei pasidarys kokių nors kosmetinių procedūrų, aš gerbsiu tai. Ji visada buvo graži, ji visada bus ji. Kas svarbiausia, tai kad ji būtų laiminga ir įgyvendintų savo svajonę.“

Gabriela Jiračkova yra nusiteikusi visą gyvenimą praleisti kaip gyvoji Barbė – ji svajoja persikelti į Jungtines Valstijas, Los Andželą, kur taptų tokia pati garsi kaip kitos gyvosios Barbės. Savo šalyje mergina jau yra garsi, tačiau jos svajonė – būti žinomai visame pasaulyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius