Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„’N Sync“ narys ir jo vyras tapo tėvais: surogatinė motina susilaukė dvynių

Pagausėjo buvusio „’N Sync“ grupės nario Lance'o Basso (42) ir jo sutuoktinio Michaelo Turchino (34) šeima – porai surogatinė motina pagimdė dvynukus.
Lance'as Bassas ir Michaelas Turchinas
Lance'as Bassas ir Michaelas Turchinas / Vida Press nuotr.

Buvęs „'N Sync“ grupės narys Lance'as Bassas ir jo vyras, menininkas Michaelas Turchinas trečiadienį paskelbė džiugias naujienas: surogatinė motina jiems pagimdė dvynukus.

L.Bassas instagrame pasidalijo gimimo sertifikatais, kuriuose nurodoma, kad spalio 13 dieną pasaulį išvydo poros dukra Violet Betty ir sūnus Alexanderis Jamesas.

„Negaliu išreikšti to, kiek meilės dabar jaučiu. Visiems labai dėkoju už gerus palinkėjimus. Tai man reiškė daug“, – rašė dainininkas ir pridūrė: „O dabar: kaip pakeisti sauskelnes? Aaaa!“

Aktorius Jerry'is O'Connellis buvo vienas pirmųjų, porai perdavusių gražius žodžius. „Sveikinu! Būsi šaunus tėtis! Kalbant apie gerą miegą... su juo gali atsisveikinti“, – šmaikštavo vyras.

Aktorė Tori Spelling instagrame taip pat prisidėjo linkėjimais. „Sveikinimai mano draugui! Džiaugiuosi dėl jūsų abiejų. Taip jūs tapote 4-ių asmenų šeima“, – džiaugsmo neslėpė poros draugė.

M.Turchinas instagrame pasidalijo tuo pačiu kadru, šalia nuotraukos jis rašė: „Supažindiname su naujausiais Turchinų-Bassų namų nariais: Violet Betty ir Alexanderiu Jamesu! Jie – absoliuti tobulybė, ir taip, į tai įtraukiu ir tai, kad jau turėjome susidurti su krūva jų kakučių. Mūsų širdys užpildytos! Visiems dėkojame už gražius palinkėjimus.“

Vida Press nuotr./Lance'as Bassas ir Michaelas Turchinas
Vida Press nuotr./Lance'as Bassas ir Michaelas Turchinas

L.Bassas ir menininkas M.Turchinas susituokė 2014-ųjų gruodį. Apie šeimą jiedu svajojo jau kuris laikas, o šių metų rugsėjį paskelbė apie artėjantį jos pagausėjimą.

Surogatinę motiną pora pasirinko dar 2018-ųjų vasarą, tačiau procesas sulaukti vaikų užtruko ilgiau, nei jie planavo.

„Turėjome draugų, kuriems šis procesas šiek tiek užtruko, tačiau manau, kad mes pasiekėme rekordą pagal tai, kiek donorių mums teko pakeisti“, – L.Bassas „Page Six“ sakė gruodį. „Dabar esame su šeštąja, tačiau nesame tikri, ar šis variantas suveiks. Tai užtruko ilgiau, nei tikėjomės“, – pripažino jis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius