Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Pagirios Las Vegase“ žvaigždė Bradley Cooperis turi penkis spenelius?

Gerą humoro jausmą turinčius žmones būtų galima kone ant pirštų suskaičiuoti, o ypač jei tai - garsenybeės. Tačiau aktorius Bradley Cooperis (37) būtų vienas tų, kuriems, liaudiškai tariant, Dievas nepagailėjo puikaus humoro jausmo ir jis nesibodi to panaudoti tiesioginiame eteryje. Ypač kuomet kalba pasisuka apie jo nuogą torsą ir ne du, o net penkis ant jo kūno esančius spenelius.
Bradley Cooperis
Bradley Cooperis / Youtube.com stop kadras
Temos: 1 Bradley Cooperis

 „The Ellen DeGeneres Show“ (liet. „Ellen DeGeneres šou“) laidos vedėja Ellen DeGeneres turi keistą tradiciją nurengti ant jos sofutės sėdinčių garsių vyrų marškinėlius. Štai praėjusį kartą apsinuoginti nesutikęs. B.Cooperis antradienio vakarą transliuotoje laidoje atskleidė visus šokiravusią paslaptį, kodėl gi jis nedrįso nusirengti pirmąsyk, rašo portalas Huffingtonpost.com.

„Tu manęs klausei, kodėl aš nenorėjau nusimesti marškinių, bet aš nenorėjau labai atvirauti, – laidos vedėjai E.DeGeneres teisinosi B.Cooperis ir ėmė sagstytis savo marškinius. – Šiandien, aš parodysiu tau kodėl“.

Aktorius atsisagstė pirmas kelias sagas ir parodė savo kairiosios krūtinės ląstos pusę, kurioje pūpsojo ne vienas, o du speneliai. „Aš turiu tris spenelius. Tai šlykštu“, – laidos vedėjai atviravo aktorius. O kiek palaukęs parodė dar du papildomus, ant rankos ir ant kojos esančius, spenelius.

Tiesa, šis vaizdas vienu metu ir šlykštus, ir akiai malonus – juk ne kas dieną pamatysi savo raumenis demonstruojantį Holivudo kalvų gyventoją. Laimei, B.Cooperio gerbėjai gali lengviau atsikvėpti, nes 3,4 ir 5 speneliai buvo tiesiog aktoriaus ir laidos vedėjos sumanytas pokštas.

Jūsų dėmesiui – Bradley Cooperis ir penki netikri jo speneliai:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius