Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Paguodos“ prizas likusiems be „Oskaro“: nominantai gaus deimantų, atostogų ir kitų brangių gėrybių

Sekmadienį apdovanojimų sezoną užbaigs laukiamiausia kino šventė metuose – „Oskarų“ apdovanojimai. Ir nors geidžiamiausias to vakaro trofėjus – auksinė statulėlė, tačiau jos nelaimėję nominantai gaus įspūdingus „paguodos“ prizus, kurių vertė – net 138 tūkst. dolerių.
Jennifer Lawrence slepiasi už Oskaro statulos
Jennifer Lawrence slepiasi už „Oskaro“ statulos / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Oskarų“ dovanų maišelis „Everyone Wins“ (liet. „Laimi visi“) nominantams dovanojamas jau šešioliktus metus, jame paprastai būna itin vertingos ir brangios dovanos, kurios turėtų numalšinti kartėlį negavus „Oskaro“.

Kasmet dovanų maišelio turinys keičiasi, ir likus kelioms dienoms iki apdovanojimų ceremonijos atskleista, ką gaus šiųmetiniai nominantai.

Taigi jų laukia net trys prabangios kelionės: 12-os naktų atostogos Tanzanijoje su ekskursine programa dviem žmonėms, taip pat savaitės trukmės poilsis keturių žvaigždučių viešbutyje „Koloa Landing Resort“ Havajuose, kur naktis kainuoja 764 dolerius, bei dar viena viešnagė prabangioje viloje „Avaton Luxury Villas Resort“ Chalkidikėje Graikijoje, kur naktis atsieina nuo 470 dolerių.

Papildomai nominantai gaus ir deimantų vėrinį iš „Luxura“ – šios kompanijos papuošalai kainuoja nuo 50 iki 2 000 dolerių.

Ir tai dar ne viskas! „Oskarų“ nominantai gaus konsultacijų paketą, kaip atsikratyti įvairių fobijų, kurio kaina – 495 doleriai, o gyvūnų mylėtojai apsidžiaugs radę 10 000 dolerių čekį jų vardu, skirtą paaukoti pasirinktai gyvūnų prieglaudai.

Dovanų maišelyje bus ir kitokių smulkmenų: grožio priemonių nuo senėjimo, „Look Fabulous Forever“ kosmetikos brandžiai odai, valgomi šokoladiniai auskarai, stilingas dujų balionėlis (užuomina į Holivudą krečiančius sekso skandalus?), levituojanti kolonėlė iš „Modern Innovations“, kainuojanti 195 dolerius, nuo prakaito dėmių saugantys pažastų paketėliai, dantų gražinimo procedūra ir brangūs alkoholiniai gėrimai.

„Oskarų“ apdovanojimų ceremonija vyks jau už kelių dienų, kovo 4-ąją (Lietuvos laiku – naktį iš sekmadienio į pirmadienį). Jai artėjant kviečiame išrinkti savo favoritus – jei „Oskarus“ dalintumėte jūs, kas taptų laimėtojais? Balsuokite apklausose!

VIDEO: „Oskarų“ gimimas – proceso sudėtingumas nenusileidžia kino pramonei

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius