-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Pamaldi 37-erių slaugė Rachel Murray po skyrybų laimę rado 70-mečio kunigo glėbyje

Pajutusi, kad po dešimties santuokos metų šeimą ištiko krizė, amerikietė Rachel Murray (37) netruko kreiptis pagalbos į kunigą Mike‘ą Kelly (70). Tada ji nė negalėjo įtarti, kad naują šeimą sukurs kartu su juo, rašo dailymail.com.
Rachel Murray ir Mike'as Kelly
Rachel Murray ir Mike'as Kelly / Stop kadras

Dabar jau buvusį vyrą R.Murray paliko po ilgus mėnesius trukusių nesutarimų. Drauge su pirmuoju sutuoktiniu ji susilaukė dviejų dukrų. Apie skyrybų nulemtus išgyvenimus su M.Kelly ji kalbėdavosi valandų valandas, nesibodėjo kunigui lieti ašarų ir atvirauti. 

Kartą, vieno iš tokių pokalbių metu, sujaudintas R.Murray skausmo daugiau nei 30 metų vyresnis M.Kelly priklaupė ant kelių, paėmė tada dar būsimą žmoną už rankos ir pasakė: „Norėčiau pasiimti tavo skausmą.“ Vėlesni įvykiai parodė, kad kunigas tikrai nuėmė naštą nuo R.Murray pečių, tik kiek kitaip, nei daugelis galėtų tikėtis iš dvasininko. 

Tai, kad ima įsimylėti kunigą R.Murray tikino ėmusi suprasti praėjus vos dviem savaitėm po savo ir Johno skyrybų. Ironiška, kad buvęs vyras melsdavosi toje pačioje bažnyčioje, kuriai ir vadovavo M.Kelly. Nepaisydama to, kad dvasininkas už ją vyresnis kone dvigubai, R.Murray prabilo apie savo jausmus. 

Pamatyti poros nuotraukas galite čia. 

Painioja su tėvu

Pats M.Kelly buvo spėjęs išsiskirti jau dukart, vyriausias jo sūnus – vos pora metų jaunesnis nei Rachel. Pastorius atsakė į R.Murray jausmus. Prabėgus šešioms savaitėms po lemtingojo pokalbio R.Murray jau laukėsi kunigo vaiko – jųdviejų dukrai dabar šešeri. Tačiau pora susituokė tik 2009-aisiais: ceremonija vyko per Valentino dieną, tuo metu Rachel jau laukėsi antro jųdviejų vaiko – berniukas šiuo metu sulaukęs ketverių. 

Daugeliui galėtų kilti klausimas, kaip atrodo Mike‘o ir Rachel seksualinis gyvenimas. Pora atskleidžia ir tai: pradžioje Rachel nevartojo kontracepcijos, nes nemanė, kad galėtų pastoti – juk Mike‘as garbingo amžiaus. Tačiau vienas nėštumas sekė kitą ir netrukus Mike‘ui buvo atlikta vazektomija. 

Šiandien jiedu nesigaili dėl nieko. Rachel įprato prie žmonių klausimų, ar Mike‘as – jos tėvas. Abu sutuoktiniai tikina neįsivaizduojantys, kaip galėtų būti laimingesni, iš viso kartu jiedu augina net keturis vaikus: jųdviejų dukrą ir sūnų bei dvi Rachel dukras iš pirmosios santuokos. Šios mergaitės sėkmingai bendrauja ir su tikruoju savo tėvu. 

Pats M.Kelly juokiasi: „Kartais žmonės mano vaikų klausia, ar aš – jų senelis. Tai išgirdęs atsakau, kad norėčiau tokiu būti – tada vakare galėčiau juos atiduoti tėvams. O kai žmonės paklausia Rachel, ką ji manyje mato, atsakau, kad ji – trumparegė ir nepažiūrėjo tolėliau. Tiesą sakant, tokios kalbos manęs nejaudina.“

Šuo metu slaugytojos specialybę įgyti siekiančiai R.Murray belieka pridėti: „Kai mudu išeiname į viešumą, žmonės mano, kad Mike‘as – mano tėvas. Jei su juo elgiuosi meiliai ar paimu už rankos, nuolat matau perkreiptus praeivių veidus. Man tai juokinga – juk čia mano gyvenimas. Drauge mums yra gera. Gerbiame vienas kitą ir įsiklausome į vienas kito žodžius. Pradžioje Mike‘as jaudinosi, kad netrukus imsiu dairytis į jaunesnius, tačiau jo amžius man – nė motais. Nėkart nepažiūrėjau į kitą, nes su Mike‘u jaučiuosi saugi ir laiminga. Su manimi jis elgiasi kaip su princese ir net mano motina, kuri už jį vyresnė tik pora metų, sako, kad geriau jau aš būsiu senyvo vyro mylimoji, nei jauno vergė.“

Ne pirma santuoka

Pora nesigėdija dėl to, kaip prasidėjo jųdviejų santykiai. Tiesa, R.Murray pripažįsta, kad į naujus išgyvenimus stačia galva pasinėrė nepaisydama to, kad dvi jos dukros dar taip ir nebuvo supratusios, kad jų tėvai išsiskyrė. Anot R.Murray, tai buvo savanaudiškas poelgis. 

„Manau, kad pirmoji mano santuoka žlugo ne be reikalo. Aš neišdaviau savo vyro, nors yra tokių, kurie taip kalba. Pagrindą tokioms kalboms sudaro faktas, kaip greitai ėmiau draugauti su Mike‘u. Aš labai stengiausi išsaugoti pirmąją santuoką. Į Mike‘ą atsigręžiau norėdama išsikalbėti. Su juo tebesame kartu, taigi, matyt, vienas kitam tinkame. Žinoma, mano pirmam vyrui žinia apie šiuos santykius nelabai patiko“, – sakė R.Murray. 

Pirmąsias draugystės akimirkas prisiminė ir M.Kelly, kuris savo žmoną pažinojo nuo tada, kai jai buvo 23-eji: „Kai Rachel pasakė man šį tą jaučianti, labai nustebau. Man ji visada patiko, tačiau negalėjau įsivaizduoti mūsų poroje. Visada turėjome apie ką pakalbėti, nes esame muzikantai: sekmadieniais bažnyčioje ji skambindavo pianinu, o aš gitara. Kartu repetuodavome.“

Kaip M.Kelly paprašė mylimosios rankos? „Jis pasipiršo praėjus savaitei po to, kai ėmėme susitikinėti. Visai juokinga – tada sakiau jam, kad tam dar per anksti. Tačiau jis mane buvo įsižiūrėjęs jau kurį laiką, o man tie jausmai atrodė visai nauji. Po to, kai palikau savo vyrą, Mike‘as mane labai palaikė. Jo geraširdiškumas mane užbūrė. Į jį pažiūrėjau naujomis akimis: žinau, kad jis manęs niekada neįskaudins“, – svarstė R.Murray. Ji supranta, kad šie santykiai gali būti vertinami kontroversiškai. 

Per vestuves Rachel vilkėjo raudoną suknelę. Tai – jos mėgstamiausia spalva. Mike‘as priderino raudonus marškinius. Nors dalis jo anūkų vyresni už poros vaikus, artimieji šeimynos neteisia: palaiko, remia, džiaugiasi. 

Pastoriui ši santuoka – trečioji. Pirmąkart jis vedė būdamas vos 20-ies, savo žmoną taip pat sutiko bažnyčioje. Tačiau ši santuoka nutrūko po šešerių metų, mat pora neberado bendros kalbos. 1978-aisiais, būdamas 35-erių, M.Kelly vedė antrąkart. Šią žmoną taip pat susitiko bažnyčioje, kartu su ja susilaukė net penkių vaikų. Su antrąja žmona Mike‘as išsiskyrė 1991-aisiais. Ji paliko kunigą dėl to, kad šis nerado pakankamai laiko šeimai. 

Gyvenimo ironija, kad ir Rachel savo pirmąjį vyrą sutiko bažnyčioje. Ji ištekėjo būdama 20-ies, su vyru ligtol draugavo šešerius metus. Tada ji nė negalėjo įsivaizduoti, kad jiedu galėtų išsiskirti. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius