Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pamela Anderson ir jos buvęs vyras atmetė pelningą pasiūlymą išleisti savo sekso vaizdo įrašą

Holivudo aktorė Pamela Anderson ir jos buvęs vyras Tommy Lee anksčiau atmetė milijonų dolerių vertės pasiūlymą oficialiai išleisti nutekintą vaizdo įrašą, kuriame jie matomi besimylintys.
Tommy Lee ir Pamela Anderson
Tommy Lee ir Pamela Anderson / AOP nuotr.
„Scanpix“ nuotr./Pamela Anderson
„Scanpix“ nuotr./Pamela Anderson

Buvusi televizijos serialo „Gelbėtojai“ gražuolė ir roko muzikantas tą vaizdo įrašą nufilmavo per savo medaus mėnesį, o 1995 metais jį pavogė elektrikas, dirbęs jų namuose.

Tas įrašas sulaukė didžiulio populiarumo, o P.Anderson šią savaitę atskleidė, kad žurnalo vyrams „Penthouse“ įkūrėjas velionis Bobas Guccione buvo pateikęs porai pelningą pasiūlymą oficialiai parduoti tą vaizdajuostę, bet jiedu atsisakė, norėdami atsiriboti nuo skandalo.

TAIP PAT SKAITYKITE: 48-erių Pamela Anderson ant žurnalo viršelio – visiškai nuoga prie šiukšlinės

Ketvirtadienį kalbėdama apie tą įvykį per JAV televizijos pokalbių laidą „Watch What Happens Live“, P.Anderson sakė: „Aš neuždirbau nė dolerio... Nė vienas iš mūsų nieko iš to neuždirbo. Įrašas buvo pavogtas.“

„Bobas Guccione siūlė mums milijonus dolerių. Mes pasakėme „Ne“. Tuo metu jis jau buvo paviešintas; žala padaryta. Taigi, pasakėme: „Jokiu būdu – mes į tai nesivelsime.“

TAIP PAT SKAITYKITE: Pamela Anderson parduoda savo sužadėtuvių žiedą – parems labdaros fondą

Pora pateikė 10 mln. dolerių civilinį ieškinį dėl tos vagystės, bet galiausiai atsisakė pretenzijų, kad tas skandalas būtų greičiau užmirštas, kai įspūdingos figūros šviesiaplaukė aktorė laukėsi jųdviejų antrojo vaiko.

„Susitarėme, kad būtų sustabdytos visos patyčios, – aiškino P.Anderson. – Tuo metu septintą mėnesį laukiausi sūnaus Dylano. Ir galvojau, kad ta įtampa veikia nėštumą. Pasakiau: „Daugiau nebeisiu į teismą; nebesileisiu menkinama tų gašlių nenormalių teisininkų. Nebenoriu kalbėti apie savo vaginą.“

P.Anderson, kuri tvirtina niekada nemačiusi minėto vaizdo įrašo, išsiskyrė su grupės „Motley Crue“ būgnininku 1998 metais po trejus metus trukusios santuokos. Jiedu susilaukė sūnaus Brandono, kuris dabar yra 19-metis, ir Dylano, kuriam dabar 17 metų.

AOP nuotr./Pamela Anderson su sūnumi Brandonu
AOP nuotr./Pamela Anderson su sūnumi Brandonu

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius