-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pamelos Anderson saulė nusileido?

Ne visos garsenybės išlieka įdomios visą gyvenimą. Garsiosios „gelbėtojos“ Pamelos Anderson šlovės laikai, atrodo, baigėsi. Į aktorės kolekcijos pristatymą atėjo tik 20 žmonių.
Pamela Anderson
Pamela Anderson / „Scanpix“ nuotr.

Įspūdingu biustu besipuikuojanti moteris tapo žurnalistų pajuokos objektu, kai jos mėginimai pritraukti visuomenės dėmesį liko nepastebėti. P.Anderson pasirodė vilkėdama savo kūrybos miniatiūrinę juodą suknelę, kuri ne tik išryškino krūtinę, bet ir beveik nedengė kojų. Tačiau, be būrio fotografų ir kelių svečių, į renginį minios neplūdo. Palaikyti naktiniame klube pristatomos kolegės kolekcijos neatvyko ir kitos garsenybės.

Esu visiškai autentiška. Na, išskyrus mano krūtinę.Pasak Dailymail.co.uk, anksčiau seksualumu garsėjusi 41 metų aktorė negalėjo nuslėpti susierzinimo, kai pamatė vos 20 susidomėjusių jos kūriniais asmenų. Įėjimas į renginį kainavo 25 JAV dolerius (apie 62 Lt), jį vedė pati P.Anderson su bičiuliu dizaineriu Richie Richu. Norintys galėjo sumokėti nuo 20 iki 50 tūkst. JAV dolerių (maždaug nuo 50 iki 125 tūkst. Lt) ir gauti atskirą patalpą, iš kurios galima stebėti renginį, o po pristatymo linksmintis su P.Anderson.

Beje, P.Anderson nelabai sekasi ir asmeninis gyvenimas – prieš kelias savaites ji išsiskyrė su vaikinu elektriku Jamie Padgettu, su kuriuo buvo daugiau kaip metus. Dabar, šaltinių teigimu, aktorė ir modelis intensyviai ieško kito vaikino, o su buvusiuoju palaiko draugiškus santykius.

„Mano gyvenime yra daug nepasisekusių dalykų. Bet juk iš klaidų mokomės. Supratau, kad turiu būti savo gyvenimo laivo kapitonė. Žmonės vis sako man: perkurk save, perdaryk tą ar aną. Aš to nedarau. Esu visiškai autentiška. Na, išskyrus mano krūtinę“, – neseniai interviu žurnalui „Marie Claire“ sakė P.Anderson.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius