Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pamišusi dėl vaikinų

Aktorė Kate Hudson, draugavusi su aktoriais Owenu Wilsonu, Daxu Shepardu ir dviratininku Lance‘u Armstrongu, po skyrybų 2006-aisiais su „Black Crowes“ grupės lyderiu Chrisu Robinsu prisipažino, kad „myli berniukus“, rašo „Bangshowbiz“.
Kate Hudson kaltinama vagyste.
Kate Hudson kaltinama vagyste. / „Scanpix“ nuotr.

Šiuo metu kino ekranuose rodomo filmo „Nuotakų karai“ žvaigždė K.Hudson taip pat prisipažino, kad motina – aktorė Goldie Hawn – nuo pat dukters paauglystės buvo sunerimusi dėl jos potraukio priešingai lyčiai.

Pirmą kartą per daugelį metų neturinti antrosios pusės K.Hudson pasakojo, kad sulaukusi 16-os pradėjo draugauti su vaikinais. „Tai buvo tiesiog mano potraukis. Mama reagavo taip: „O varge, jai patinka berniukai“, – prisimena aktorė.

„Aš visada mylėjau berniukus. Aš iki šiol juos myliu. Visų pirma visuomet turėjau vaikiną. Tai pirmas kartas nuo paauglystės, kai esu vieniša“, – guodėsi ji.

29-erių gražuolė, auginanti ketverių metų sūnų, kurio susilaukė su buvusiu vyru C.Robinsu, įsitikinusi, kad vienintelis būdas išsaugoti santykius yra sveikas seksualinis gyvenimas. Pasak jos, nors žmonės tikina galintys seksualinį gyvenimą nustumti į šalį, tai melas. Aktorė neabejoja, kad be normalių seksualinių santykių šeima žlunga.

Nepaisydama savo populiarumo ir santykių su Holivudo gražuoliais, K.Hudson tikina, kad ir jai pasitaiko prastų pasimatymų. Ji teigia ypač nemėgstanti, bet iki šiol negalinti atsikratyti draugių peršamų pasimatymų su, jų manymu, idealiai tinkančiais vaikinais.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius