Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paparacas neigia savo kaltę dėl Madonnos nukritimo nuo žirgo

Paparacas, kaltinamas dėl Madonnos nukritimo nuo žirgo, neigia, kad pabaidė tą žirgą netikėtai iššokęs iš krūmų jos fotografuoti, ir tvirtina, kad tos incidento metu dainininkės nefotografavo.
Madonna
Madonna / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Madonna

Nesunkiai susižeidusi Madonna buvo nuvežta į ligoninę Sautamptone Niujorko valstijoje, kur dainininkei buvo suteikta medicinos pagalba. Po to artistė buvo paleista namo.

Incidentas su žirgu įvyko šeštadienį, jos draugo Steveno Kleino ūkyje Bridžhamptone.

Dainininkės atstovė Liz Rosenberg dėl to atsitikimo apkaltino paparacą. Ji paskelbė pareiškimą, kuriame sakoma: „Incidentas įvyko, kai žurgą, kuriuo jodinėjo Madonna, pabaidė paparacas, kuris iššoko iš už krūmų fotografuoti dainininkės, savaitgalį viešėjusios pas draugus Long Ailando sakos rytinėje dalyje. Madonnai bus atlikti tolesni testai, ją toliau stebi gydytojai“.

Tačiau fotografas Thomas Hintonas interneto svetainei TMZ.com sakė, kad buvo vienintelis tuo metu Madonną fotografavęs žmogus, bet tvirtino, kad pasitraukė iš ten prieš Madonnos nukritimą.

Jis teigia, kad paskui, gavęs žinių, kad pas 50 metų moterį, kuri nukrito nuo žirgo, važiuoja greitosios pagalbos mašina, grįžo, bet pasirodė ten jau po to, kai atvažiavo medikai.

T.Hintono nuotraukos buvo darytos pro tvoros vartus. Minėtam tinklalapiui paparacas sakė: „Jei būčiau pabaidęs žirgą, būčiau turėjęs nuotraukų!“

2005 metais Madonna Aškombo dvare Anglijoje nukritusi nuo žirgo susilaužė tris šonkaulius, raktikaulį ir ranką.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius