Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Parduodamas filmo „Kaimiečiai Beverlyje“ namas: kaina nukrito iki 140 mln. eurų

Parduodamas Amerikos brangiausiu įvardytas namas, kuriame filmuota garsioji komedija „Kaimiečiai Beverlyje“. Iš pradžių jis kainavo 306 mln. eurų, tačiau dabar namo kaina nukrito daugiau nei perpus – iki 140 mln. eurų. Šis nekilnojamasis turtas turi pokylių salę, 12 tūkst. vyno butelių rūsį ir požeminį liftą su ilgiausiais tuneliais.
Parduodamas filmo „Kaimiečiai Beverlyje“ namas
Parduodamas filmo „Kaimiečiai Beverlyje“ namas / Stopkadras ir Vida Press nuotr.

NORITE SUŽINOTI, KAIP GYVENA KITOS ŽVAIGŽDĖS? DAUGIAU GARSENYBIŲ NAMŲ APŽIŪRĖTI GALITE PASPAUDĘ ČIA!

Dvaras, žinomas kaip Chartwell nekilnojamasis turtas, dekoruotas pagal XVIII a. prancūziškų rūmų stilių, jį juosia 4 hektarų ploto sodai. Čia galima rasti beveik 23 metrų ilgio baseiną, teniso kortus, požeminę automobilių stovėjimo aikštelę, talpinančią net 40 transporto priemonių.

Iš dvaro taip pat galima pamatyti nepakartojamo grožio žemutinį Los Andželą ir Ramiojo vandenyno vaizdus. Tačiau pačio dvaro taip paprastai neišvysite, nes jis matosi tik pro milžiniškas sienas ir medžius, kurie suteikia namo gyventojams visokeriopą privatumą. Tiesa, į teritoriją galima patekti tik pro vartus, kuriuos saugo apsaugos darbuotojai.

Stopkadras/Parduodamas filmo „Kaimiečiai Beverlyje“ namas
Stopkadras/Parduodamas filmo „Kaimiečiai Beverlyje“ namas

Namo interjerą 1980-taisiais dekoravo Henri Samuelis, vienas iš žymiausių XX a. dizainerių. Pastato teritorijoje gyveno serialo ir filmo „Kaimiečiai Beverlyje“ Clampettų šeima. Pirmoje serijoje, šeimai prieš įsikeliant į dvarą, vietą jie palaikė kalėjimu. Pastatas buvo pastatytas 1930-taisiais, o jo savininkas vietą padovanojo savo žmonai, tačiau ji nekentė namo prabangos, todėl atsisakė į jį atsikraustyti.

Namas iki 1940 m. stovėjo visiškai tuščias, bet neilgai trukus jį nusipirko viešbučių valdytojas Arnoldas Kirkeby's, kuris vėliau pastatą pardavė magnatui Jerry Perenchio.

Buvęs talentų vadybininkas J.Perenchio net 30 metų renovavo namą. Jis parduodamas, nes šių metų gegužę vyras mirė būdamas 86-erių.

Tiesa, valdose yra net penkios skirtingos nuosavybės, iš kurių vienoje ilgą laiką buvo apsistojęs buvęs JAV prezidentas Ronaldas Reaganas su žmona Nancy.

Stopkadras/Parduodamas filmo „Kaimiečiai Beverlyje“ namas
Stopkadras/Parduodamas filmo „Kaimiečiai Beverlyje“ namas

Prancūziško stiliaus name galima rasti pasaulinio lygio vyno rūsius, pokylių salę, saloną, puošnų valgomąjį, taip pat svečių namą su penkiais miegamaisiais.

Daugiau namo nuotraukų galite pamatyti čia:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius