-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Paris Hilton linksmybės Dubajuje

Garsioji šviesiaplaukė Paris Hilton šiuo metu yra Jungtiniuose Arabų Emyratuose, kur maudosi su delfinais, slidinėja uždarose patalpose esančiuose „slidinėjimo kurortuose“ ir jodinėja kupranugariais.
Paris Hilton su kupranugariu.
Paris Hilton su kupranugariu. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Į Jungtinius Arabų Emyratus 28-erių mergina vėl atvyko ieškoti geriausio draugo ar draugės. Dailymail.co.uk pabrėžia, kad nors ir ieško draugijos, P.Hilton visai neprastai jaučiasi viena. Holivudo garsenybė Jungtiniuose Arabų Emyratuose praleido tik savaitę, tačiau jau spėjo išmėginti daugumą šalies siūlomų įspūdingų atrakcijų. Nemažai savo linksmybių nuotraukų P.Hilton įsikėlė į socialinio tinklo „Twitter“ tinklalapį, kur turi savo profilį.

Britų žurnalistai juokauja, kad jei Paris ir toliau linksminsis tokiais tempais, joks naujas draugas neištvers ir nepajėgs ilgai laužyti galvos, kaip pralinksminti šviesiaplaukę.

Emyratuose P.Hilton filmuojasi specialiame Dubajui skirtame populiariame savo televizijos šou. Laidos esmė ta, kad ji ieško „naujo geriausio draugo/-ės visam gyvenimui“. Garsenybė jau turi po tokį draugą Jungtinėse Amerikos Valstijose ir Didžiojoje Britanijoje. Kad ir kaip norėtų naujų draugų, kol projekto dalyviai varžosi tarpusavyje, P.Hilton savarankiškai mėgaujasi Jungtinių Arabų Emyratų teikiamais malonumais. Kokiais, galite pažiūrėti čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius