Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paris išminties „perliukai“

Tik neseniai bandžiusi pasauliui įrodyti, kad nėra tuščiagalvė kvaila blondinė, Paris Hilton, atrodo, vėl visus įtikino, kad pinigai ir šlovė proto neprideda, rašo „The Sun“.
Paris Hilton
Paris Hilton / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Paris Hilton

Galbūt plaukų dažymas ir šampanas išties trenkė turtų paveldėtojai per galvą, tačiau, kaip rašo „The Sun“, netgi jos šunelis turėtų žinoti, kas yra Didžiosios Britanijos premjeras.

Tačiau ji ne tik nežinojo, kas yra britų ministras pirmininkas, bet ir neturi supratimo, kas yra Eseksas, be to, nėra girdėjusi apie tokį dalyką kaip pinta. Na, pastarasis faktas nestebina – tikriausiai šampano pintomis niekas negeria.

Savo „žinias“ Paris demonstravo vakar vakare Didžiojoje Britanijoje pristatydama savo naująjį šou – „Paris Hilton britiškas geriausias draugas“ („Paris Hilton‘s British Best Friend“).

Šou metu ji ketina atrinkti būrelį merginų ir gėjų, duodama įvairių televizijos projekto „Mokinys“ („Aprentice“) stiliaus užduočių.

Ji asmeniškai atvyko reklamuoti savo šou ir tikino mylinti Didžiąją Britaniją, o Londonas yra jos mėgstamiausias miestas pasaulyje. Tačiau paklausta,, kas yra jos dievinamos šalies premjeras, turtuolė atsakė: „Taip, tai Gordonas Ramsey, tiesa?“

Lygiai tiek pat skurdžios buvo ir jos žinios apie britų gėrimo ypatumus. Ji prisipažino niekada negirdėjusi apie pintą ir paklausė, ar tai koks nors alus.

O per šou vienos merginos, kilusios iš Esekso grafystės, tiesiai paklausė: „Eseksas? O kas tai yra?“

Laidos atrankoje dalyvavo tūkstančiai, tačiau Paris ir prodiuseriai iš jų atrinko 12 laimingųjų. Kiekvieną savaitę viena dalyvė turės palikti namą, kuriame gyvens su Paris. O paliekančiai šou Paris pasakys TTYN („Talk To you Never" – „Nekalbėsiu su tavimi niekada").

Paris teigia norinti naujo bičiulio ar draugės, nes merginos Los Andžele „yra tikros kekšės“. Be to, ji uždraudė heteroseksualiems vaikinams dalyvauti atrankose, nes tikina nenorinti skaudinti savo vaikino ir versti pavyduliauti.

Šou kanalu ITV2 prasideda jau ryt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius