Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Partrenkta per perėją ėjusi 67-erių „Vedęs ir turi vaikų“ žvaigždė Katey Sagal

Holivudo aktorė Katey Sagal, puikiai atpažįstama iš serialo „Vedęs ir turi vaikų“, buvo partrenkta automobilio ir šiuo metu yra gydoma ligoninėje.
Katey Sagal
Katey Sagal / „Scanpix“ nuotr.

Ketvirtadienį eidama per gatvę Los Andžele buvo partrenkta aktorė Katey Sagal. Moteris buvo skubiai nugabenta į ligoninę, praneša TMZ. Kaip artimas aktorės šaltinis patvirtino minėtam portalui, K.Sagal sužeidimai nėra rimti.

Teisėsaugos šaltiniai TMZ pranešė, kad incidentas įvyko 11:40 Los Anželo laiku. Šaltinių duomenimis, moteris ėjo per pėsčiųjų perėją tuo metu, kai „Tesla“ automobilis suko kairėn ir jos nepamatė.

Rašoma, kad automobilio vairuotojas sustojo padėti Katey, ji greitosios pagalbos buvo nugabenta į vietinę ligoninę ir gydoma dėl patirtų sužalojimų.

„Scanpix“ nuotr./Katey Sagal
„Scanpix“ nuotr./Katey Sagal

Artimo aktorės šaltinio duomenimis, K.Sagal sužeidimai nėra rimti. Manoma, kad namo iš ligoninės ji buvo paleista penktadienį.

Policija įvykio nekomentavo, niekas dėl jo nebuvo suimtas. Taip pat yra žinoma, kad incidento dalyviai nevartojo narkotikų ir alkoholio. Įvykio aplinkybės vis dar tebėra tiriamos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius