Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pas Lady Gagą du augintiniai gali negrįžti: pašovus šunis vedžiojusį žmogų, pagrobti atlikėjos buldogai

Holivude trečiadienį aidėjo šūviai. Los Andžele du vyrai užpuolė Lady Gagos šunis vedžiojusį asmenį, keturis kartus šovė jam į krūtinę ir pagrobė du dainininkei priklausančius prancūzų buldogų veislės augintinius, skelbia Dailymail.co.uk.
Lady Gaga su savo šunimis
Lady Gaga su savo šunimis / „Instagram“ (Lady Gaga) nuotr.

Vakarų Holivude trečiadienį apie 22 val. JAV laiku Ryanas Fischeris vakariniam pasivaikščiojimui išvedė tris Lady Gagos mylimus šunis – Koji, Miss Asią ir Gustavo. Netoli savo namų Sierra Bonita alėjoje vyrą užpuolė du asmenys ir į krūtinę paleido keturis šūvius.

Į įvykio vietą atvykus policijai, R.Fischeris ant žemės gulėjo sąmoningas, bet vos kvėpavo. Į ligoninę jis pristatytas „sunkios“ būklės, pranešė pareigūnai.

Beisbolo kepuraitėmis prisidengę užpuolikai pagrobė du dainininkės šunis – Koji ir Gustave. Trečias šuo, Miss Asia, per sujudimą pabėgo, bet pareigūnai jį rado. Įsupta į antklodę, kalytė buvo nuvežta į Los Andželo policijos nuovadą, iš kurios ją paėmė Lady Gagos apsaugos darbuotojas.

R.Fischeris Lady Gagos šunimis rūpinosi dainininkei viešint Italijoje.

Nėra žinoma, ar užpuolikai, iš nusikaltimo vietos pabėgę baltu BMW automobiliu, specialiai taikėsi dainininkės šunų.

Prancūzų buldogai – paklausūs ir ganėtinai brangūs šunys. Vidutiniškai jie kainuoja nuo 1500 iki 3000 dolerių, o kilmingų keturkojų vertė gali siekti ir 10 tūkst. dolerių, rašo Dailymail.co.uk.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius