Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pasak H.Hefnerio buvusiosios, „Playboy“ vila – apsėsta: „Spintoje mačiau moterį“

Buvęs „Playboy“ zuikutis Bridget Marquardt tvirtina, kad Hugh Hefnerio dvaras Kalifornijoje – apsėstas. Pasak Bridget, miegamojo spintoje jai apsireiškė buvusios vilos darbuotojos dvasia. „Manau, kad ji atėjo norėdama pamatyti naują augintinį – mano šunį Wednesday“, – teigia B.Marquardt, pridūrusi, kad po H.Hefnerio mirties patyrė ir jo paties apsireiškimą.
Bridget Marquardt, Hugh Hefneris, „Playboy“ vila
Bridget Marquardt, Hugh Hefneris, „Playboy“ vila / „Scanpix“ ir Vida Press nuotr.

48-erių B.Marquardt apie savo šiurpias patirtis „Playboy“ dvare neseniai papasakojo tinklalaidėje „Dark House“.

„Mačiau moterį, kuri pasirodė mano miegamajame“, – pareiškė ji.

Vida Press nuotr./Bridget Marquardt
Vida Press nuotr./Bridget Marquardt

Bridget, kuri su H.Hefneriu gyveno nuo 2002 iki 2009 metų, tikina, kad buvusios dvaro darbuotojos vaiduoklis apsireiškė jos miegamojo spintoje. Kaip pasakojo buvęs „Playboy“ zuikutis, tą naktį ji ramiai leido laiką su savo seserimi ir geriausia drauge.

„Mano sesuo, aš ir mano draugė Stacy sėdėjome ant mano lovos, – pasakojo B.Marquardt ir pridūrė, kad tą pačią dieną ji kaip tik buvo įsigijusi naują šuniuką. – Mes kalbėjomės, išgėrėme taurę vyno ir buvo įjungtas televizorius. Ir staiga akies krašteliu pamatėme moterį, stovinčią mano spintoje.“

Tačiau nespėjus geriau įsižiūrėti į nekviestą viešnią, bekūnė figūra dingo, rašo „New York Post“.

„Aišku, kai atsisukau pažiūrėti tiesiai, jos nebeliko“, – apgailestavo B.Marquardt.

„Scanpix“ nuotr./Bridget Marquardt
„Scanpix“ nuotr./Bridget Marquardt

Tačiau nepaisant trumpo būtybės pasirodymo, Bridget teigia aiškiai prisimenanti jos išvaizdą.

„Ji turėjo juodus, ilgus, plonus plaukus ir buvo labai išblyškusi bei labai liekna, – pasakojo „Playboy“ zuikutis. – Ji dėvėjo baltus marškinėlius, kurie jai buvo gerokai per dideli, ir juodus nublukintus džinsus. Ji tiesiog stovėjo ir spoksojo į mane.“

Ir nors kai kuriuos toks reiškinys nemenkai išgąsdintų, B.Marquardt neigia patyrusi išgąstį. Ji netgi tikina, kad „atpažino“ moterį – buvusią dvaro darbuotoją.

„Prieš man apsigyvenant dvare, buvau pakviesta išsibandyti, ir sutikau moterį, kuri dvare dirbo socialine sekretore, – prisiminė Bridget. – Ji buvo ypač draugiška. Tarsi namų mama. Ji žinojo viską apie namų augintinius ir viską apie merginas. Ji buvo tiesiog nuostabi.“

„Scanpix“/AP nuotr./„Playboy“ vila
„Scanpix“/AP nuotr./„Playboy“ vila

Tačiau kai po kelerių metų B.Marquardt grįžo į dvarą, sužinojo, kad minėta moteris mirė nuo vėžio.

„Esu įsitikinusi, kad tai ji ten stovėjo, – tvirtino H.Hefnerio buvusioji. – Ir aš manau, kad ji atėjo norėdama pamatyti dvaro papildymą, naują augintinį, kuris ten buvo. Mano šunį Wednesday.“

Vida Press nuotr./„Playboy“ vila
Vida Press nuotr./„Playboy“ vila

B.Marquardt prisiminė ir kitus neįprastus reiškinius „Playboy“ dvare. Pavyzdžiui, savaime užsitrenkiančias ar užsirakinančias duris, juntamas keistas vibracijas.

Bridget netgi teigė, kad H.Hefneris buvo jai pasakęs, jog pirmoji dvaro šeimininkė „nukrito, buvo nustumta ar nušoko“ ir taip užsimušė, o jos dvasia persekioja dvaro teritoriją.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./„Playboy“ vila
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./„Playboy“ vila

„Playboy“ zuikutis taip pat pareiškė, kad sapne ją aplankė ir paties H.Hefnerio dvasia netrukus po jo mirties 2017-ųjų rugsėjį.

„Vieną naktį aš sapnavau šį sapną, ir tai buvo praėjus nedaug laiko po to, kai Hefas mirė, – sakė Bridget, pažymėdama, kad prieš mirtį taip ir nespėjo atsisveikinti su H.Hefneriu, mat kelerius metus jai nebuvo leista su juo susitikti, be to, ji net nebuvo pakviesta į vyro laidotuves. – Šis sapnas nebuvo panašu į nieką, ką aš patyriau anksčiau. Jis buvo toks tikras.“

„Scanpix“ nuotr./Kendra Wilkinson, Hugh Hefneris, Bridget Marquardt
„Scanpix“ nuotr./Kendra Wilkinson, Hugh Hefneris, Bridget Marquardt

Anot B.Marquardt, sapne ji nuvažiavo į dvarą ir ten buvo sutikta apsaugos. Tačiau patekusi į namą Bridget pamatė, kad iki tol šurmuliavusi, dabar teritorija buvo tyli ir negyvenama.

„Sapne namas buvo apleistas, bet aš atvykau čia tam, kad pamatyčiau Hefą“, – kalbėjo buvusi „Playboy“ mergina.

Bridget pridūrė, kad nors dvare ir buvo tamsu, ji išgirdo bauginančius „tikrai senos 1940-ųjų muzikos“ garsus, sklindančius visoje teritorijoje.

„Ir tada staiga Hefneris nusileido laiptais ir ištiesė rankas, – sapną prisiminė B.Marquardt. – Jis suriko „Mano brangioji!“, apglėbė mane rankomis ir aš pajutau apkabinimą. Jutau jo smokingo švarką. Galėjau užuosti jo odekolono kvapą. Tai buvo taip tikra.“

„Playboy“ zuikutis paaiškino, kad šis jų dvasinis pasimatymas suteikė jai baigties jausmą, susijusį su H.Hefnerio mirtimi.

„Aš tiesiog pajaučiau, kad su juo atsisveikinau. Ir jis buvo geras“, – pridūrė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius