Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pasaulio čempionams vokiečiams – karšti mylimų moterų bučiniai ir vaikų sveikinimai

Sekmadienio vakarą pasaulio čempionais tapę Vokietijos futbolininkai savo pergalę pirmiausia atšventė su pačiais artimiausiais ir brangiausiais žmonėmis – vos pasigirdus finaliniam teisėjo švilpukui į aikštę suplūdo futbolininkų žmonos, draugės ir vaikai.
Miroslavas Klose su žmona Sylwia ir sūnumis Noah bei Luanu
Miroslavas Klose su žmona Sylwia ir sūnumis Noah bei Luanu / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Sekmadienį Rio de Žaneiro „Maracana“ stadione Vokietijos rinktinė po įnirtingos kovos su Argentinos futbolininkais išplėšė pergalę rezultatu 1:0. Lemiamą įvartį 113-ąją minutę įmušė atsarginis žaidėjas Mario Goetze (22 m.), kuris akimirksniu tapo vokiečių didvyriu.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Vokiečių futbolininkų mylimosios
AFP/„Scanpix“ nuotr./Vokiečių futbolininkų mylimosios

Nors žiūrovams į aikštę patekti griežtai draudžiama, tačiau vos pasibaigus finaliniam mačui iš tribūnų į aikštę suplūdo futbolininkų mylimosios – jas apsaugos darbuotojai geranoriškai įleido pačių čempionų prašymu.

Mačo herojaus Mario Goetze mergina manekenė Ann Kathrin Brommel nė per žingsnį nesitraukė nuo savo didvyrio, būtent jai futbolininkas dėkojo už visokeriopą pagalbą siekiant šios pergalės.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Mario Goetze su drauge Ann-Kathrin Brommel
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Mario Goetze su drauge Ann Kathrin Brommel

Vienu seksualiausių čempionato žaidėjų tituluojamas Matsas Hummelsas (25 m.) iš džiaugsmo nė nelaukė, kada jo mylimoji Cathy Fischer (kartu jiedu jau septynerius metus) pateks į aikštę – ją jis pabučiavo persisvėręs per užtvarą, skiriantį sirgalių zoną ir aikštę.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Matsas Hummelsas su mylimąja Cathy Fischer
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Matsas Hummelsas su mylimąja Cathy Fischer

Bastianui Schweinsteigeriui (29 m.) gera nuotaika tryško per kraštus – jis net tik šventė su savo mergina manekene Sarah Brandner (25 m.), bet ir žaidė su savo kolegų atžalomis. Vaikų aikštėje netrūko – pasidžiaugti čempionų taure galėjo Miroslavo Klose dvyniai Noah ir Luanas, Lukaso Podolskio sūnus Louisas Gabrielis, Jerome'o Boatengo dvynukės Soley ir Lamia bei kt.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Bastianas Schweinsteigeris su mylimąja Sarah Brandner
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Bastianas Schweinsteigeris su mylimąja Sarah Brandner

Vokiečių futbolininkų antrosios pusės savo vyrus lydėjo, palaikė ir aistringai už juos sirgo viso čempionato metu. Futbolininkų mylimosios po Vokietijos pergalės puolė jiems ant kaklų, apdovanojo pačiais karščiausiais bučiniais, vėliau sveikino kitus komandos narius, trenerius ir viena kitą – ši pergalė joms tarsi sava. Jos visą laiką buvo šalia ir matė, kiek daug darbo buvo įdėta siekiant čempionų titulo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius