Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Pasaulio ir Lietuvos garsenybės, auginančios dvynukus: kai kam gimė net dvi poros!

Šansai, kad šeimoje gims dvynukai, ne tokie jau ir dideli, tačiau užsienio ir Lietuvos žvaigždžių šeimose tokių pavyzdžių ne vienas ir ne du. Kai kuriuos gamta apdovanojo net dviem dvynukų poromis, o yra ir tokių, kurie augina trynukus.
Julia Roberts, Mariah Carey, Angelina Jolie, Inga Jankauskaitė ir Katažina Zvonkuvienė
Julia Roberts, Mariah Carey, Angelina Jolie, Inga Jankauskaitė ir Katažina Zvonkuvienė / „Scanpix“, 15min ir Viktorijos Vaišvilaitės-Skirutienės nuotr.

George'as ir Amal Clooney

Viena didžiausių Holivudo žvaigždžių George'as Clooney (56 m.) ir pasaulyje pripažinta žmogaus teisių advokatė Amal Clooney (39 m.) birželio 6-ąją susilaukė dukters Ellos ir sūnaus Alexanderio. Jiems abiem tai – pirmieji vaikai.

AFP/„Scanpix“ nuotr./George'as Clooney ir Amal Clooney
AFP/„Scanpix“ nuotr./George'as Clooney ir Amal Clooney

Julia Roberts

„Oskaro“ laureatė, penkiskart gražiausia pasaulio moterimi išrinkta Julia Roberts (49 m.) galės drąsiai dalinti patarimus dvynukų tėvu tapusiam savo geram bičiuliui George'ui Clooney, mat ir pati su vyru, kino operatoriumi Danny Moderiu (48 m.) augina dvynių porelę – 12-mečius Phinnaeusą ir Hazel. Pora taip pat turi ir dar vieną vaiką – dešimties sūnų Henry.

Vida Press nuotr./Julia Roberts su vaikais Henry, Hazel ir Phinnaeusu
Vida Press nuotr./Julia Roberts su vaikais Henry, Hazel ir Phinnaeusu

Angelina Jolie ir Bradas Pittas

Prireikus patarimų dvynių auginimo klausimais, George'as Clooney galės pasikonsultuoti ir su dar vienu savo geru draugu – aktoriumi Bradu Pittu (53 m.). Jis ir Angelina Jolie (42 m.) taip pat turi dvynių porelę – devynerių Knoxą ir Vivienne. Šiuo metu besiskirianti garsenybių pora turi dar vieną biologinę dukrą Shiloh, kuriai 11 metų, bei tris įvaikintas atžalas: 15-metį Maddoxą, 13-metį Paxą ir 12-os Zaharą.

Vida Press nuotr./Bradas Pittas ir Angelina Jolie su dvyniais Knoxu ir Vivienne (2011 m.)
Vida Press nuotr./Bradas Pittas ir Angelina Jolie su dvyniais Knoxu ir Vivienne (2011 m.)

Tilda Swinton

Viena charakteringiausių šių dienų aktorių laikoma britė Tilda Swinton (56 m.) su buvusiu partneriu Johnu Byrne'u turi porelę Honor ir Xavierą.

Aktorė jau daug metų artimai bičiuliaujasi su George'u Clooney, kuris neseniai tapo dvynių tėvu, ir „Us Weekly“ sakė, kad šis anksčiau ją traukdavo per dantį dėl jos nemiegotų naktų ir šokinėjimo aplink du kūdikius.

„Aš pati turiu dvynius, ir jis visą laiką juokdavosi iš manęs, kad atrodydavau pavargusi, kol jie buvo maži. Juokiasi tas, kas juokiasi paskutinis“, – šmaikštavo aktorė.

„Scanpix“/AP nuotr./Tilda Swinton ir George'as Clooney
„Scanpix“/AP nuotr./Tilda Swinton ir George'as Clooney

Cristiano Ronaldo

Dvynių tėvu šią vasarą tapo ir geriausias pasaulio futbolininkas Cristiano Ronaldo – mergaitę ir berniuką birželio 8-ąją pagimdė surogatinė motina. Mažyliams duoti Evos ir Mateo vardai.

Futbolininkas taip pat turi ir septynerių sūnų Cristiano jaunesnįjį – jį taip pat pagimdė pakaitinė motina. Dar vieno futbolo žvaigždės kūdikio šiuo metu laukiasi jo 21-erių mergina Georgina Rodriguez. Pranešama, kad ji laukiasi mergaitės, kuri gimti turėtų spalį.

„Scanpix“ nuotr./Cristiano Ronaldo
„Scanpix“ nuotr./Cristiano Ronaldo

Beyonce ir Jay Z

35-erių scenos karalienė ir jos vyras, reperis bei muzikos magnatas Jay Z (47 m.) taip pat šią vasarą susilaukė dvynių – birželio 13 dieną jiems gimė berniukas ir mergaitė. Jiems duoti Rumi ir Siro vardai.

Pora taip pat augina ir penkerių metų dukrą Blue Ivy.

„Instagram“ nuotr./Beyonce su dvyniais Rumi ir Siru
„Instagram“ nuotr./Beyonce su dvyniais Rumi ir Siru

Jennifer Lopez ir Marcas Anthony

Aktorė ir dainininkė Jennifer Lopez (48 m.) su buvusiu vyru, Lotynų Amerikos muzikos superžvaigžde Marcu Anthony (47 m.) turi dvynukų porelę – devynerių sūnų Maxą ir dukrą Emme.

Jennifer Lopez daugiau vaikų neturi, o Marcas Anthony prieš susituokdamas su ja jau turėjo keturias atžalas.

„Instagram“ nuotr./Jennifer Lopez su vaikais Emme ir Maxu
„Instagram“ nuotr./Jennifer Lopez su vaikais Emme ir Maxu

Mariah Carey

Dainininkė Mariah Carey (47 m.) su buvusiu vyru, JAV televizijos laidų vedėju Nicku Cannonu (36 m.) taip pat turi dvynukų porelę – šešerių sūnų Moroccaną ir dukrą Monroe.

Pora išsiskyrė 2014-aisiais, o šių metų vasarį Nickas Cannonas su nauja drauge susilaukė dar vieno vaiko – sūnaus Goldeno.

„Instagram“ nuotr./Mariah Carey su šeima
„Instagram“ nuotr./Mariah Carey su šeima

Roger Federeris

35-erių Šveicarijos teniso superžvaigždė, galima sakyti, gamtos buvo apdovanotas keturgubai – jis su žmona Mirka (39 m.) augina net dvi dvynukų poreles: identiškas mergaites Mylą ir Charlene, kurioms liepą suėjo aštuoneri, bei taip pat identiškus trejų metų berniukus Leo ir Lennartą.

„Scanpix“/AP nuotr./Roger Federeris su žmona Mirka
„Scanpix“/AP nuotr./Roger Federeris su žmona Mirka

Celine Dion ir Rene Angelilis

Dainininkė Celine Dion (49 m.) ir jos velionis vyras Rene Angelilis (muzikos prodiuseris mirė nuo vėžio 2016 metų sausį) turi tris sūnus: 16-metį Rene-Charlesą ir šešerių dvynius Eddy bei Nelsoną. Dainininkė neslėpė, kad antrą kartą pastoti mėgino ne vienerius metus, tad džiaugsmas sužinojus, jog laukiasi dvynių, buvo dar didesnis.

„Instagram“ nuotr./Celine Dion su sūnumi Rene-Charlesu ir Eddy bei Nelsonu
„Instagram“ nuotr./Celine Dion su sūnumi Rene-Charlesu ir Eddy bei Nelsonu

Michaelas Jordanas

54-erių NBA legenda Michaelas Jordanas 2014-ųjų vasarį su antrąja žmona Yvette Prieto (38 m.) susilaukė identiškų dvynukių Victorios ir Ysabel.

Iš pirmos santuokos krepšininkas turi dar tris jau suaugusias atžalas – sūnus Jeffrey (28 m.) ir Marcusą (26 m.) bei dukrą Jasmine (24 m.).

„Scanpix“/AP nuotr./Michaelas Jordanas ir Yvette Prieto
„Scanpix“/AP nuotr./Michaelas Jordanas ir Yvette Prieto

Sarah Jessica Parker

Kultinio serialo „Seksas ir miestas“ žvaigždė Sarah Jessica Parker (52 m.) su vyru, taip pat aktoriumi Matthew Brodericku (55 m.) ilgą laiką mėgino savo pirmagimiui sūnui Jamesui (14 m.) padovanoti brolį ar sesę, tačiau aktorei pastoti vis nepavyko. Galiausiai pora nusprendė kreiptis į surogatinę motiną, kuri išnešiojo ir pagimdė jų dvynes Marion ir Tabithą – mergaitėms birželį suėjo aštuoneri.

„Scanpix“/AP nuotr./Sarah Jessica Parker ir Matthew Broderickas su vaikais Jamesu bei Marion ir Tabitha
„Scanpix“/AP nuotr./Sarah Jessica Parker ir Matthew Broderickas su vaikais Jamesu bei Marion ir Tabitha

Monako princas Albert'as II ir princesė Charlene

Dvynių pasitaiko ir karališkosiose šeimose – štai Monako kunigaikštystės princas Albert'as II (59 m.) su žmona Charlene (39 m.) ilgą laiką mėgino susilaukti vaikų, kol galiausiai 2014-ųjų gruodį pasaulį išvydo poros dvynukai: princesė Gabriella ir princas Jacques.

„Scanpix“/AP nuotr./Monako princas Albert'as II ir princesė Charlene su vaikais Gabriella ir Jacques
„Scanpix“/AP nuotr./Monako princas Albert'as II ir princesė Charlene su vaikais Gabriella ir Jacques

Danijos princas Frederikas ir princesė Mary

Dar viena dvynukų porelė auga kitoje Europos karališkojoje šeimoje: Danijos sosto įpėdinis princas Frederikas (49 m.) su žmona princese Mary (45 m.) turi šešerių metų dvynius Josephine ir Vincentą. Pora taip augina dešimtmetę princesę Isabellą ir 11-os metų princą Christianą, kuris Danijos karaliumi taps po savo tėvo.

Vida Press nuotr./Danijos princas Frederikas ir princesė Mary su vaikais Josephine, Vincentu, Isabella ir Christianu
Vida Press nuotr./Danijos princas Frederikas ir princesė Mary su vaikais Josephine, Vincentu, Isabella ir Christianu

Chrisas Hemsworthas ir Elsa Pataky

Holivudo žvaigždė Chrisas Hemsworthas (33 m.) su žmona, Ispanijos aktore Elsa Pataky (41 m.) turi trejų metų sūnus Tristaną ir Sashą. Pora taip pat augina ir penkerių dukrą Indią Rose.

Vida Press nuotr./Chrisas Hemsworthas su sūnumis Tristanu ir Sasha
Vida Press nuotr./Chrisas Hemsworthas su sūnumis Tristanu ir Sasha

Zoe Saldana

Holivudo aktorė Zoe Saldana (39 m.) su vyru, Italijos menininku Marco Perego (38 m.) augina dvejų metų dvynius Cy ir Bowie. Šių metų vasarį pora susilaukė dar vieno sūnaus, kuriam davė Zeno vardą.

Vida Press nuotr./Zoe Saldana ir Marco Peregosu sūnumis Cy ir Bowie
Vida Press nuotr./Zoe Saldana ir Marco Peregosu sūnumis Cy ir Bowie

Marcia Cross

Kultinio serialo „Nusivylusios namų šeimininkės“ žvaigždė Marcia Cross (55 m.) su finansininku Tomu Mahoney augina dešimties metų dvynukes Eden ir Savannah, kurių susilaukė po apvaisinimo mėgintuvėlyje.

Vida Press nuotr./Marcia Cross su dukromis Eden ir Savannah
Vida Press nuotr./Marcia Cross su dukromis Eden ir Savannah

Madonna

Šių metų vasarį popkaralienės Madonnos (58 m.) šeimą papildė dvynukės Esther ir Stella iš Malavio – jas dainininkė įsivaikino. Ji taip pat turi dvi biologines atžalas, 20-metę Lourdes ir 16-metį Rocco, bei dar du taip pat iš Malavio įvaikintus vaikus – 11-metį Davidą ir tokio paties amžiaus mergaitę Mercy James.

„Instagram“ nuotr./Madonna su dvynukėmis Esther ir Stella
„Instagram“ nuotr./Madonna su dvynukėmis Esther ir Stella

Anna Paquin ir Stephenas Moyeris

Serialo „Tikras kraujas“ žvaigždės Anna Paquin (35 m.) ir Stephenas Moyeris (47 m.) augina ketverių metų porelę Poppy ir Charlie. Tai – vieninteliai „Oskaru“ apdovanotos aktorės vaikai, tuo tarpu už ją 13 metų vyresnis sutuoktinis turi dar dvi atžalas iš ankstesnių santykių: 17-metį sūnų Billy ir 15-os metų dukrą Lilac.

Vida Press nuotr./Anna Paquin ir Stephenas Moyeris su vaikais Poppy ir Charlie
Vida Press nuotr./Anna Paquin ir Stephenas Moyeris su vaikais Poppy ir Charlie

Ricky Martinas

Lotynų Amerikos muzikos žvaigždė Ricky Martinas (45 m.) augina rugpjūtį devynerių sulauksiančius berniukus Matteo ir Valentino. Juos homoseksualiam dainininkui pagimdė surogatinė motina.

Vida Press nuotr./Ricky Martinas su draugu Jwanu Yosefu ir sūnumis Matteo ir Valentino
Vida Press nuotr./Ricky Martinas su draugu Jwanu Yosefu ir sūnumis Matteo ir Valentino

Neilas Patrickas Harrisas

Serialo „Kaip aš susipažinau su jūsų mama“ žvaigždė Neilas Patrickas Harrisas (44 m.) ir jo sutuoktinis Davidas Burtka (42 m.) augina šešerių metų dvynius Gideoną ir Harper – juos porai pagimdė surogatinė motina.

„Instagram“ nuotr./Neilas Patrickas Harrisas ir Davidas Burtka su vaikais Gideonu ir Harper
„Instagram“ nuotr./Neilas Patrickas Harrisas ir Davidas Burtka su vaikais Gideonu ir Harper

Julie Bowen

Serialo „Moderni šeima“ žvaigždė Julie Bowen (47 m.) su vyru Scottu Phillipsu augina aštuonerių dvynius Johną ir Gustavą. Pora turi ir dar vieną sūnų Oliverį, kuriam – 10 metų.

Vida Press nuotr./Julie Bowen su sūnumis Johnu, Gustavu ir Oliveriu
Vida Press nuotr./Julie Bowen su sūnumis Johnu, Gustavu ir Oliveriu

Rebecca Romijn

44-erių buvęs „Victoria's Secret“ modelis ir aktorė, labiausiai žinoma iš „Iksmenų“ filmų, su vyru aktoriumi Jerry O'Connellu (43 m.) augina aštuonerių metų dvynes Dolly Rebeccą-Rose ir Charlie Tamarą-Tulip.

„Instagram“ nuotr./Rebecca Romijn su dukromis Dolly Rebecca-Rose ir Charlie Tamara-Tulip
„Instagram“ nuotr./Rebecca Romijn su dukromis Dolly Rebecca-Rose ir Charlie Tamara-Tulip

Charlie Sheenas

Holivudo skandalistas Charlie Sheenas (51 m.) iš viso turi penkis vaikus, o dvynius Bobą ir Maxą, kuriems šiuo metu aštuoneri, pagimdė antroji jo žmona aktorė Brooke Mueller (39 m.).

Vida Press nuotr./Charlie Sheenas ir Denise Richards su vaikais
Vida Press nuotr./Charlie Sheenas ir Denise Richards su vaikais

Lisa Marie Presley

Vienintelė rokenrolo karaliaus Elvio Presley dukra, taip pat dainininkė Lisa Marie Presley (49 m.) su ketvirtuoju savo vyru muzikantu Michaelu Lockwoodu (56 m.) susilaukė dvynių Harper ir Finley. Mergaitėms spalį sueis devyneri.

Vida Press nuotr./Lisa Marie Presley su dukromis Harper ir Finley
Vida Press nuotr./Lisa Marie Presley su dukromis Harper ir Finley

Ronnie Woodas

Legendinės grupės „The Rolling Stones“ gitaristas Ronnie Woodas (70 m.) turi keturis jau suaugusius vaikus ir šešis anūkus. O prieš metus muzikanto žmona Sally (39 m.) padovanojo jam dar dvi atžalas – dvynukes Gracie Jane ir Alice Rose.

„Hello!“ viršelis/Ronnie Woodas su žmona Sally ir dukterimis Gracie Jane bei Alice Rose
„Hello!“ viršelis/Ronnie Woodas su žmona Sally ir dukterimis Gracie Jane bei Alice Rose

Jaime Pressly

Aktorė Jaime Pressly (39 m.) – naujausia žvaigždė, prisijungsianti prie dvynukus auginančių garsenybių kompanijos. Ji anksčiau šį mėnesį pranešė, kad po ilgų ir nesėkmingų bandymų pastoti, Dievas ją ir ilgametį jos mylimąjį Hamzi Hijazi (38 m.) apdovanojo iš karto dviem kūdikiais – porai gims du berniukai.

Aktorė iš ankstesnių santykių jau turi 10-metį sūnų Dezi Jamesą.

„Instagram“ nuotr./Jaime Pressly su teigiamu nėštumo testu
„Instagram“ nuotr./Jaime Pressly su teigiamu nėštumo testu

Pharrellas Williamsas

Na o hitų „Happy“, „Blurred Lines“, „Get Lucky“ ir kitų atlikėjas Pharrellas Williamsas (44 m.) su žmona, modeliu ir dizainere Helen Lasichanh (37 m.) yra viena iš tų retų šeimų, kurias Dievas apdovanoja iš karto trimis kūdikiais. Dainininko ir jo žmonos trynukai gimė šių metų sausį – pora susilaukė dviejų berniukų ir mergaitės, tačiau jų vardai nėra žinomi iki šiol. Garsios poros šeimoje taip pat auga ir aštuonerių sūnus Rocketas.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Pharrellas Williamsas su žmona Helen Lasichanh
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Pharrellas Williamsas su žmona Helen Lasichanh

DVYNUKAI LIETUVOS GARSENYBIŲ ŠEIMOSE

Katažina ir Deivydas Zvonkai

Dvigubo džiaugsmo netrūksta ir Lietuvos garsenybių šeimose – prie dvynius auginančių tėvų pernai gruodį prisijungė dainininkė Katažina Zvonkuvienė ir kompozitorius Deivydas Zvonkus. Pora slėpė, kad iš karto laukiasi dviejų kūdikių, tad kai pasaulį išvydo jų porelė Kornelija ir Donatas, ši žinia daug kam tapo tikra staigmena.

Asmeninio albumo nuotr./Katažina ir Deivydas Zvonkai su vaikais Turkijoje
Asmeninio albumo nuotr./Katažina ir Deivydas Zvonkai su vaikais Turkijoje

Inga Jankauskaitė

Aktorė, dainininkė ir televizijos laidų vedėja Inga Jankauskaitė (36 m.) taip pat augina dvynukų porelę – šešerių berniuką ir mergaitę, kurių susilaukė su buvusiu vyru, Lietuvos notarų rūmų prezidentu Mariumi Stračkaičiu.

Iš pirmos santuokos su kino teatrų tinklo vadovu Gintaru Plytniku garsi moteris turi dar vieną sūnų, paauglį Kostą.

Viktorijos Vaišvilaitės-Skirutienės nuotr./Inga Jankauskaitė
Viktorijos Vaišvilaitės-Skirutienės nuotr./Inga Jankauskaitė

Darius ir Gintarė Songailos

Buvęs krepšininkas, o dabar – „Žalgirio“ krepšinio klubo treneris Darius Songaila (39 m.) su žmona Gintare augina dvejų metų dvynius Herkų ir Jorį. Pernai garsios poros šeimą papildė dar vienas berniukas – Songailos gruodį gimusį sūnų pavadino Vėju.

Darius ir Gintarė Songailos su sūnumis
Darius ir Gintarė Songailos su sūnumis

Kristina Savickytė-Damanskienė

Aktorė Kristina Savickytė-Damanskienė (41 m.) su vyru verslininku Linu Damanskiu augina 16-os metų dvynes Justiną ir Gabiją – jos išgarsėjo dar būdamos visai mažos, kai filmavosi vaikams skirtoje laidoje „Telebimbam“ ir serialuose. Aktorės šeimoje auga ir penkerių metų sūnus Motiejus.

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Kristina Savickytė-Damanskienė su dukromis Justina ir Gabija
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Kristina Savickytė-Damanskienė su dukromis Justina ir Gabija

Algirdas Grudinskis-Grūdas

Dainininkas Algirdas Grudinskis-Grūdas (32 m.), išgarsėjęs muzikiniame projekte „Kelias į žvaigždes 2“, su žmona Justina augina dvynukus Pijų ir Miką. Berniukai liepos 1-ąją šventė pirmąjį gimtadienį.

Pudra photography nuotr./Algirdas Grudinskis-Grūdas su žmona Justina bei dvynukais Pijumi ir Miku
Pudra photography nuotr./Algirdas Grudinskis-Grūdas su žmona Justina bei dvynukais Pijumi ir Miku

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius