-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pasikeitusios Madonnos kūno apimtys privertė spėlioti: popkaralienė pasididino sėdmenis?

Popkaralienė Madonna pačioje metų pradžioje priminė apie save: netyla kalbos apie pasikeitusią jos figūrą. Gerbėjai spėlioja, kad staiga atsiradęs itin riestas užpakaliukas – galimi implantai, mat anksčiau dainininkė tokių sėdmenų neturėjo. Tačiau kiti patikėti šia versija neskuba – galbūt akis apgauna optinė apgaulė?
Madonna
Madonna / „Vida Press“ ir „Instagram“ nuotr.

Spėlionių, kad Madonna galėjo chirurgiškai pasitobulinti sėdmenis, kilo, kai internete išplito vaizdo įrašai iš Naujųjų metų nakties. Ją dainininkė sutiko garsiame Niujorko gėjų klube „Stonewall Inn“.

Keliuose iš vaizdo įrašų matyti, kaip Madonna dainuoja ant scenos su savo 13-mečiu įsūniu Davidu Banda (jos koncertu atšvęstas legendinio klubo 50-asis gimtadienis), tačiau akys net ir nenorom negali nepastebėti ypač riesto ir pūpsančio dainininkės užpakalio.

Nors Madonna visuomet pasižymėjo išpuoselėtomis kūno formomis, bet tokiu riestu užpakaliu pasigirti ji anksčiau negalėjo, tad gerbėjai spėlioja, kad 60-metė dainininkė gali būti įsidėjusi sėdmenų implantus. Pastarieji ypač išpopuliarėjo, kai Kardashianų klano atstovės, ypač Kim Kardashian, sugrąžino į madą moteriškus apvalumus.

Tokie pokyčiai patiko toli gražu ne visiems Madonnos gerbėjams – daug kas stebėjosi, kam jai to prireikė, ir neslėpė, kad toks užpakalis atrodo labai nenatūraliai.

„O Dieve, Madonna, kam tau prireikė tokio siaubingo dirbtinio užpakalio?“; „Taip, manau, kad ji įsidėjo sėdmenų implantus. Bet jie atrodo taip dirbtinai“; „Atrodo, tarsi ji būtų į kelnes įsikišusi pagalvę“, – tokie ir panašūs komentarai pasipylė po vaizdo įrašais iš to Madonnos pasirodymo.

Tiesa, kiti gerbėjai spėliojo, kad tai galėjusi būti tiesiog optinė apgaulė – galbūt Madonna galinėje kelnių kišenėje laikė mikrofono bateriją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius