Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paskelbtas naujojo Švedijos princo vardas

Švedijos princas Carlas Philipas (36 m.) ir jo žmona princesė Sofia (31 m.) ketvirtadienį paskelbė, kokį vardą išrinko savo pirmagimiui sūnui.
Švedijos princas Carlas Philipas su žmona Sofia
Švedijos princas Carlas Philipas su žmona Sofia / Švedijos karališkųjų rūmų nuotr.

Antradienį gimusio berniuko pilnas vardas – Alexanderis Erikas Hubertus Bertilis, ir jam suteiktas princo bei Siodermanlando kunigaikščio titulas.

Žmonės.lt primena, kad Švedijos princesė Sofia sūnų pagimdė balandžio 19 dienos vakarą, 18.25 val. vietos laiku. Danderydo ligoninėje gimusio berniuko svoris – 3 595 gramai, o ūgis – 49 cm.

Jau kitą dieną laimingi tėvai su naujagimiu sūnumi paliko ligoninę ir grįžo namo į Drotingholmo pilį – oficialią Švedijos karališkosios šeimos rezidenciją.

Prieš išvykdami iš ligoninės princas Carlas Philipas ir princesė Sofia nusifotografavo kartu su sūnumi, miegančiu automobilio kėdutėje, o ši nuotrauka netrukus buvo paskelbta viešai.

Švedijos karališkųjų rūmų nuotr./Švedijos princas Carlas Philipas su žmona Sofia ir naujagimiu sūnumi palieka ligoninę
Švedijos karališkųjų rūmų nuotr./Princas Carlas Philipas su žmona Sofia ir sūnumi palieka ligoninę

Vienintelis Švedijos karaliaus Carlo XVI Gustafo (69 m.) ir karalienės Silvios (72 m.) sūnus princas Carlas Philipas su buvusiu modeliu Sofia Hellqvist susituokė praėjusią vasarą, birželio 13-ąją, po penkerius metus trukusios draugystės.

Pastarieji metai Švedijos karališkajai šeimai itin vaisingi – kovo 2-ąją antro kūdikio, sūnaus Oscaro, susilaukė ir Carlo Philipo vyresnioji sesuo princesė Victoria (jos pirmagimei Estelle – ketveri), o pernai, iš karto po jo ir Sofios vestuvių, sūnų Nicolą pagimdė ir jaunesnioji princo sesuo Madeleine (ji su vyru taip pat augina dvejų metų dukrą Leonore).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius