-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Paskelbtas paskutiniojo Brittany Murphy filmo treileris (video)

Trečiadienį buvo išplatintos netikėtai pasaulį palikusios aktorės Brittany Murphy nuotraukos iš paskutiniojo filmo „Abandoned“, kuriame ji spėjo nusifilmuoti, filmavimo aikštelės. Taip pat – kino juostos treileris.
Brittany Murphy
Brittany Murphy / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Brittany Murphy

Kaip aktorė atrodys naujajame filme, pažiūrėti galite čia.

Sekmadienį nuo širdies smūgio mirusi aktorė psichologiniame trileryje „Abandoned“ baigė filmuotis šių metų vasarą. 32-ejų B.Murphy filme vaidina Mary Walsh, moterį, kuri tiki, kad jos vyras išnyko. Juostoje ji ne tik kovoja, kad mylimąjį susigrąžintų, bet ir mėgina išsaugoti savo gyvybę bei blaivų protą.

„Brittany buvo profesionalė. Kai tik reikėdavo, ji tarsi įsijungdavo kažkokį jungiklį ir kaip mat pajausdavo filmą. Ji buvo labai gera savo amato žinovė. Ji lengvai galėjo vaidinti pasiutusią pamišėlią ir malonią merginą“, – žurnalui „People“ sakė filmo režisierius Michaelas Feiferis. Jis paneigė kalbas, neva B.Murphy nesukalbama ir su ja neįmanoma dirbti. „Mane iš tiesų skaudina girdėti tokius dalykus, nes mano patirtis dirbant su Brittany buvo labai gera, ji viena geriausių aktorių“, – tikino režisierius.

„Abandoned“, manoma, yra paskutinis filmas, kuriame aktorė spėjo nusifilmuoti nuo pradžių iki galo. Pranešama, kad vėliau ji šiek tiek prisidėjo prie siaubo filmo „The Caller“, filmuoto Puerto Rike.

VIDEO: Film Clip: Brittany Murphy in 'Abandoned'

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius