Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paskelbusi, kad atsisakė vakarėlių, Lindsay Lohan pasirodė netikėtai papilnėjusi

„Du Lindsay Lohan veidai“ – taip naujausias aktorės ir modelio nuotraukas pavadino britų bulvarinė spauda. Paparacams pavyko užfiksuoti L.Lohan išeinančią iš vieno Niujorko restoranų ir ji atrodė gerokai papilnėjusi per pastarąsias savaites.
Lindsay Lohan
Lindsay Lohan / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Lindsay Lohan

Anksčiau buvusi itin liekna L.Lohan pasirodė akivaizdžiai putlesniu veidu ir papilnėjusia figūra. Naująsias jos nuotraukas pamatyti galite paspaudę čia.

Šiuo metu Niujorke pasirodymui laidoje „Saturday Night Live“ besiruošianti L.Lohan atrodė visiškai nepanaši į merginą, kuri pasirodė neseniai išplatintose „Jag Jeans“ reklamose. Reklaminės kampanijos nuotraukose 25-erių aktorė atrodo švytinti ir gali pasigirti pavydėtinomis kūno linijomis. Teigiama, kad „Jag Jeans“ vadovai L.Lohan darbą pasiūlė sužavėti jos fotosesijos žurnale „Playboy“.

Naujausiame interviu televizijos šou „Today“ L.Lohan sakė, kad nesivaržo savo problematiškos praeities ir šiuo metu mėgina pasikeisti. „Manau, kad tam prireiks laiko. Žmonės gali kalbėti ką nori, bet viskas įvyks palaipsniui. Turiu išmokti atlikti darbus laiku, tesėti žodį, suvaldyti save“, – sakė mergina. Ji teigė norinti pakeisti savo nepatikimos moters įvaizdį. „Nenoriu, kad manęs bijotų, noriu filmuotis, daryti tai, ką moky geriausiai. Vakarėliai man neberūpi, dabar mėgstu būti namuose“, – kalbėjo anksčiau alkoholį ir narkotikus vartojusi L.Lohan.

Kai kurie gerbėjai internete pamatę naująsias sustorėjusios aktorės nuotraukos netruko pradėti spėlioti, kad taip jos organizmas atsako į tai, jog ji atsisakė kvaišalų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius