-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Paslaptingiausia Holivudo pora Katie Holmes ir Jamie Foxxas jau nebe kartu

Aktoriai Katie Holmes (40 m.) ir Jamie Foxxas (51 m.) laikyti viena paslaptingiausių porų Holivude – visi žinojo, kad jie jau penketų metų yra kartu, tačiau jie patys apie savo santykius niekada nekalbėdavo ir vengdavo rodytis viešumoje. Tačiau panašu, kad ši idilė subliuško ir jiedu jau nebėra pora.
Katie Holmes ir Jamie Foxxas
Katie Holmes ir Jamie Foxxas / „Scanpix“ nuotr.

Įtariama, kad Katie Holmes ir Jamie Foxxas neseniai išsiskyrė, mat dalyvaudamas virtinėje vakarėlių po „Oskarų“ apdovanojimų aktorius sakėsi esąs „vienišas“, nors dar gruodį šnibždėtasi apie poros planus tuoktis.

Dar įdomiau tai, kad po vakarėlius jis važinėjo ne vienas – draugiją Jamie Foxxui palaikė ne Katie Holmes, o buvusi serialo „Gossip Girl“ aktorė Jessica Szohr.

Tačiau tikėtis, kad kuri nors pusė prabils ir patvirtins galimą santykių baigtį, juo labiau skyrybų priežastis, naivu: nei Katie Holmes, nei Jamie Foxxas apie savo asmeninį gyvenimą nekalba. O Foxxas apskritai garsėja kaip puikus paslapčių saugotojas – iki šiol niekas net nežino, kas yra jo dviejų dukterų motinos!

15min primena, kad buvusi Tomo Cruise'o žmona Katie Holmes su Jamie Foxxu pradėta sieti dar 2013-aisiais, ir tik po kelerių metų paparacų nuotraukos patvirtino, kad jiedu iš tiesų yra pora.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius