Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Patvirtinta: „Vaikštančių numirėlių“ žvaigždė viešės „Comic Con Baltics“ renginyje

Populiariosios kultūros renginio „Comic Con Baltics“ organizatoriai nepaliauja stebinti. Šiandien jie pranešė, kad į rugsėjo 15–16 dienomis vyksiantį renginį atvyks Rossas Marquandas – aktorius, vaidinantis naujausiuose „Vaikštančių numirėlių“ („The Walking Dead“) sezonuose ir neseniai tapęs kultinio „Marvel“ studijos filmo „Keršytojai“ herojumi.
Rossas Marquandas seriale „Vaikštantys numirėliai“
Rossas Marquandas seriale „Vaikštantys numirėliai“ / Kadras iš serialo

Rossą Marquandą ir naujausią kultinio serialo „Vaikštantys numirėliai“ sezoną pristatys „Fox“ kanalas.

Post-apokaliptinėje „Auksiniu gaubliu“ įvertintoje siaubo dramoje „Vaikštantys numirėliai“ Rossas kuria drąsaus, nuotykių ieškotojo Aarono personažą. Viena iš išskirtinių Aarono savybių – besąlyginis teisingumas ir tikėjimas, kad kiekvienas žmogus yra vertas antros galimybės. Dėl noro visiems padėti Aaronas dažnai atsiduria pavojingose situacijose.

Kadras iš serialo/Rossas Marquandas seriale „Vaikštantys numirėliai“
Kadras iš serialo/Rossas Marquandas seriale „Vaikštantys numirėliai“

Aktorius teigia, kad šis personažas jį patį moko būti pakantesniu ir supratingesniu aplinkai. Šių metų pradžioje R.Marquando gyvenimas apvirto aukštyn kojomis, kai jis buvo pakviestas prisijungti prie „Keršytojai. Begalybės karas“ („Avengers: Infinity War“) kūrybinės grupės. Šiame žiūrimumo rekordus mušančiame filme jis įkūnijo klastingąją Raudonąją kaukolę (RedSkull).

a
VIDEO: Ross Marquand comes to Comic Con Baltics

Rosso Marquando vardas puikiai atpažįstamas ne tik dėl jo aktorinių sugebėjimų, bet ir gebėjimo įkūnyti beveik visus garsiausius Holivudo aktorius. Michaelas Caine'as, Justinas Timberlake'as, Matthew McConaughey, Jackas Nicholsonas, Alas Pacino – tik keli vardai, kurių balsus ir manieras Rossas pakartoja identiškai. Atrodo, kad jam tai vieni juokai. Jis vienas garsiausių šių dienų šio žanro profesionalų. Dėl to jo balsą išgirsti galite ir animaciniuose televizijos serialuose „Šeimos bičas“ („Family Guy“) bei „Robotas viščiukas“ („Robot Chicken“).

VIDEO: Ross Marquand Does Celebrity Impersonations

Pirmą kartą Rossas Baltijos šalis aplankys „Comic Con Baltics“ metu. Čia jis ne tik dalyvaus diskusijose ir dalins autografus bei fotografuosis su gerbėjais, bet ir gyvai pademonstruos savo talentą, mėgdžiodamas kitus žymius žmones.

Jau mažiau nei po dviejų savaičių, rugsėjo 15 – 16 dienomis, „Comic Con Baltics“ kvies susitikti su aktoriais iš garsiausių televizijos ir kino projektų, tokių kaip „Žiedų valdovas“ („The Lord of the Rings“), „Karibų piratai“ („Pirates of the Caribbean“) „Blyksnis“ („The Flash“), „Vampyro dienoraščiai“ („The Vampire Diaries“). Į renginį taip pat atvyksta garsusis lietuvių kilmės iliustratorius Kazimieras Prapuolenis bei garso dizainerės, garso magiją kūrusios ne tik filmams, bet ir kultiniams kompiuteriniams žaidimams, pavyzdžiui, „Ištroškę greičio“ („Need for Speed“).

Plačiau apie renginį: www.ccbaltics.com, bilietus platina „Tiketa“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius