-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Patyčias mokykloje kentusi Lady Gaga: kartais vis dar pasijaučiu nevykėle

Iš pirmo žvilgsnio Lady Gaga scenoje spinduliuoja pasitikėjimu savimi: jį drąsiai eksperimentuoja su savo įvaizdžiu, įsikūnija į šokiruojančius personažus ir stebint tūkstantinėms minioms atlieka kvapą gniaužiančius pasirodymus. Tačiau HBO televizijos dokumentinėje juostoje dainininkė parodė visai kitą veidą.
Lady GaGa
Lady Gaga / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Patyčios Lady Gaga

Muzikos žvaigždė atskleidė savo švelniąją pusę ir parodė, jog moka būti gležna. Dokumentinėje juostoje, skirtoje Lady Gagos muzikiniam turui „Monster Ball“ Jungtinėse Amerikos Valstijose, pasakodama savo išgyvenimus dainininkė sunkiai tramdė ašaras. 

25 metų dainininkė juostoje buvo įamžinta savo persirengimo kambaryje. Čia Lady Gaga, pasakodama apie savo šlovę ir gerbėjus, kuriuos ji vadina mažaisiais pabaisomis, patiria tikrą emocijų proveržį.

„Aš vis dar kartais pasijaučiu kaip ta nevykėlė mokykloje. Aš turiu susiimti ir kiekvieną rytą pasakyti sau, kad esu superžvaigždė – tada aš galiu judėti pirmyn ir pasirodyti savo gerbėjams tokia, kokią jie tikisi mane matyti. Tačiau kartais aš jaučiu, kad žmonės nori mane sunaikinti. Aš negaliu būti sunaikinta, aš nebūsiu sunaikinta ir niekados mano karalystė – mano gerbėjai – nebus sunaikinta“, – interviu metu sakė ji.

Mokykloje mane vadino stora ir juokėsi iš mano išvaizdos. Mano nosis buvo labai didelė, mano plaukai buvo rudi, labai garbanoti ir aš turėjau antsvorio.

Lady Gaga prisipažino dažnai jaučianti, kad žmonės dažnai temato jos išorę ir klaidingai ją supranta. „Aš noriu būti klausytojų karaliene, tačiau kartais aš tokia nesijaučiu“, – prisipažino atlikėja. Praėjusį mėnesį Lady Gaga atskleidė, kad priekabiavimas, kurį ji patyrė mokykloje, visada ją seks kaip šešėlis.

„Aš niekada nebuvau laimėtoja, aš visada buvau nevykėlė ir tai mane vis dar persekioja“, – teigė ji. Lady Gaga prisipažino, kad mokykloje iš jos besityčiodavę bendraamžiai dabar prašo bilietų į jos koncertus.

„Buvo šimtai bilietų prašymų. Nesmagiausias dalykas, kurį išgirdau, buvo komentaras „tai matai, kaip viskas apsivertė“, – atviravo dainininkė.

Nekerštinga save vadinanti Lady Gaga teigė mokykloje atrodžiusi senamadiška ir dėl to sulaukdavusi užgauliojimų.

„Mokykloje mane vadino stora ir juokėsi iš mano išvaizdos. Mano nosis buvo labai didelė, mano plaukai buvo rudi, labai garbanoti ir aš turėjau antsvorio“, – žurnalui „Cosmopolitan“ prisipažino ji. Patyčios mokykloje privertė Lady Gagą užgniaužti kūrybiškumą, tačiau dabar dainininkė džiaugiasi galimybe daryti tai, kas jai patinka, ir leisti spinduliuoti savo fantazijai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius