Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paulo McCartney sužadėtinė: „Netrukus susituoksime Londone, bet ceremonija bus kukli“

Tiksli buvusio „The Beatles“ nario Paulo McCartney ir jo mylimosios Nancy Shevell vestuvių data neskelbiama, tačiau britų bulvarinė spauda jau kunkuliuoja – tai įvyks Londone ir jau greitai.
Paulas McCartney ir Nancy Shevell
Paulas McCartney ir Nancy Shevell / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Paulas McCartney

Garsi pora Telegraph.co.uk patvirtino, kad ketina susituokti Didžiosios Britanijos sostinėje, o ceremonija bus tyli, kukli, į ją kviečiami tik artimiausi bičiuliai ir šeimos nariai.

Kadangi verslininkė N.Shevell yra amerikietė, po vestuvių jiedu su P.McCartney ketina skristi į Niujorką, kur surengs vakarėlį moters bičiuliams ir giminaičiams.

Nors antrosios „bitlo“ vestuvės su Heather Mills buvo išties didžiulis pramogų pasaulio įvykis – į Leslie pilyje vykusią šventę atvyko 300 svečių, gėlės kainavo dešimtis tūkstančių svarų sterlingų, o privatumą saugojo apsauginių būrys – šįsyk 69-erių P.McCartney nori intymios ir jaukios ceremonijos. Kaip „New York Post“ sakė 51-erių N.Shevell, vestuvės bus „greitai“. „Nežinau tikslios datos. Neklauskite, ką vilkėsiu, negi prisirengsi prieš civilinę santuoką, o juk būtent tokia ji ir bus“, – teigė moteris. Ji prisipažino, kad po vestuvių veikiausiai teks atsisakyti gyvenimo JAV. „Norėčiau gyventi Niujorke, bet veikiausiai apsistosime Anglijoje. Vis dar turiu darbą už Atlanto, tai kartą per mėnesį ten tikrai nuvyksiu“, – sakė N.Shevell.

„US Weekly“ šaltinių teigimu, P.McCartney pasipiršo sužadėtinei po keturių metų draugystės balandį per romantišką vakarienę prie žvakių. Skaičiuojama, kad įspūdingas N.Shevell žiedelis vertas net 650 tūkst. JAV dolerių (apie 1,55 mln. Lt).

Ši santuoka N.Shevell bus antroji, o P.MacCartney – trečioji. Pirmoji muzikanto žmona Linda mirė nuo vėžio būdama 56-erių 1998-aisiais. Antroji „bitlo“ santuoka su buvusiu modeliu Heather Mills įvyko 2002-aisiais ir po viešų ginčų bei barnių nutrūko 2008-aisiais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius