-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paviešintas Justino Bieberio teismo posėdžio vaizdo įrašas

Ketvirtadienio vakarą buvo paviešintas vaizdo įrašas iš Justino Bieberio (19 m.) teismo posėdžio, kuriame popdievaitis vilkėjo oranžiniais kalinio drabužiais.
Justinas Bieberis teisme
Justinas Bieberis teisme / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Atlikėjo byla tądien buvo nagrinėjama skubos tvarka – jis nuosprendžio dar neišgirdo, tačiau buvo nustatyta užstato suma.

Justino Bieberio atstovai sumokėjo per posėdį nustatytą 2 500 JAV dolerių užstatą ir popiet jis jau buvo paleistas į laisvę – iš areštinės išvažiuojantis dainininkas šypsodamasis mojavo gerbėjams ir spaudos atstovams.

VIDEO: Justinas Bieberis teisme

Dėl to, kaip reikės nubausti Justiną Bieberį už tai, kad ketvirtadienio rytą Majamyje vairavo neblaivus ir su nebegaliojančiu vairuotojo pažymėjimu bei priešinosi policijos pareigūnams suėmimo metu, teismas spręs vėliau.

Vietinė žiniasklaida skelbia, kad dainininkas įkliuvo po to, kai važiuodamas iš naktinio klubo nuomotu „Lamborghini“ automobiliu smarkiai viršijo greitį. Kai policija sustabdė Justino Bieberio vairuojamą automobilį, paaiškėjo, kad jis dar yra ir neblaivus, o jo vairuotojo pažymėjimas yra nebegaliojantis.

Majamio policijos viršininkas Raymondas Martinezas CNN sakė, kad nuovadoje Justinas Bieberis prisipažino, jog vartojo alkoholio ir receptinių vaistų bei rūkė marihuanos.

Justinas Bieberis policijoje
Justinas Bieberis policijoje

Majamyje dainininkas vieši apie savaitę. Čia jis kone kiekvieną naktį leido įvairiuose naktiniuose klubuose, dieną ilsėjosi paplūdimyje arba riedlenčių parke, o viename striptizo klube iššvaistė net 75 tūkst. JAV dolerių.

Justino Bieberio pavardė šiuo metu figūruoja ir kitoje byloje – Los Andžele jis įtariamas dėl vandalizmo, jo namuose buvo atlikta krata.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius