Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paviešintos nuotraukos iš prabangaus Kim Kardashian ir Kanye Westo medaus mėnesio Meksikoje

Realybės šou žvaigždė Kim Kardashian (33 m.) gerbėjams bent akies krašteliu leido pažvelgti, kai atrodo jos ir reperio Kanye Westo (37 m.) prabanga dvelkiantis antrasis medaus mėnuo Meksikos kurorte Punta Mita.
Kim Kardashian medaus mėnuo Meksikoje
Kim Kardashian medaus mėnuo Meksikoje / AOP ir „Instagram“ nuotr.

Seksualioji Kim Kardashian Meksikoje mėgaujasi saule ir prabanga – būtent to jai trūko Airijoje, kur ji su Kanye Westu išvyko iš karto po gegužės 24-ąją įvykusių vestuvių Italijoje.

Savo „Instagram“ paskyroje Kim Kardashian paviešino keturias nuotraukas iš medaus mėnesio, kuriose užfiksuotas vaizdas, kurį ji mato iš verslininko ir kino prodiuserio Joe Francis vilos, kur yra apsistojusi, ir tobulas jos kūnas. Kim Kardashian vilki baltą dviejų dalių „Tara Matthews“ maudymosi kostiumėlį, kuris kainuoja 257 JAV dolerius (655 Lt).

Dieną prieš tai Kim Kardashian gerbėjams parodė nuotrauką iš vestuvių, kurioje ji ir Kanye Westas nusifotografavo kartu su beveik metų dukra North.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius