Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paviešintos pirmos oficialios britų karališkosios šeimos nuotraukos

Kensingtono rūmai paviešino pirmąsias britų karališkosios šeimos – princo Williamo, Kembridžo hercogienės Catherine ir princo George'o – nuotraukas.
Princas Williamas, Kembridžo hercogienė Catherine ir princas George'as
Princas Williamas, Kembridžo hercogienė Catherine ir princas George'as / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Nuotraukos darytos Middletonų šeimos sode Berkšyre rugpjūčio pradžioje. Vienoje nuotraukoje karališkoji šeima pozuoja su dviem šunimis – Tilly ir Lupo.

Šeimyninę nuotrauką padarė ne koks garsus fotografas, o mažojo George'o senelis – Catherine tėtis Michaelas Middletonas. Patys Williamas ir Catherine nusprendė, kad pirmąją oficialią nuotrauką turėtų padaryti šeimos narys, o ne nepažįstamas žmogus, įsiveržiantis į ramią šeimyninę idilę.

„Jie yra jauna pora, ką tik susilaukusi pirmojo mažylio. Jie mėgaujasi laiku, praleistu kartu šeimos namuose, bet, be abejo, buvo didžiulis spaudimas parodyti pirmas oficialias princo George'o nuotraukas. Jiems atrodė labai natūralu, kad jie gali papozuoti kelioms paprastoms šeimos nuotraukoms, o paskui jas išplatinti. Middletonų namuose jiedu jaučiasi patogiai ir yra laimingi“, – sakė šaltinis.

Catherine nuotraukose vilki 46 svarus (186 Lt) kainuojančią fuksijų spalvos suknelę iš mamoms skirtos parduotuvės „Seraphine“.

Būsimasis Jungtinės Karalystės karalius princas George'as gimė liepos 22-ąją Londone.

Pirmadienį princas Williamas davė ir pirmą savo interviu po sūnaus gimimo. Dokumentinis filmas „Prince William's Passion: New Hope, New Father“ televizijos eteryje pasirodys rugsėjo 15-ąją, tačiau jau dabar CNN paviešino interviu ištraukų.

Princas Williamas, Kembridžo hercogienė Catherine ir princas George'as
Princas Williamas, Kembridžo hercogienė Catherine ir princas George'as

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius