Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Penki dalykai, į kuriuos verta atkreipti dėmesį per vestuves

Svarbus rytas Didžiojoje Britanijoje jau išaušo ir įpusėjo! Svečiai renkasi į karališkąsias princo Williamo ir Kate Middleton vestuves. Televizijos ir internetiniai tinklalapiai tiesiogiai transliuoja svarbiąją šventę. Į ką svarbiausia atkreipti dėmesį jos metu?
Princas Williamas Vestminsterio abatijoje
Princas Williamas Vestminsterio abatijoje / Stop kadras iš oficialios video transliacijos

Nuotakos suknelė: tai vienas iš svarbiausių šventės akcentų. Tas, kurio pareiga buvo užtikrinti suknelės slaptumą, nusipelnė būti paaukštintas. Nepaisant didžiausių pastangų, kurias dėjo bemaž visi bulvariniai leidiniai planetoje, niekam nepavyko apie Kate vestuvinę suknelę sužinoti faktiškai nieko.

Svečiai: visi žino, kad vestuvėse dalyvaus keletas labai garbingų svečių. Ir nors niekas savo žavesiu nenustelbs Kate, lygiai taip pat niekas neabejoja ir tuo, kad daugybės žmonių akys bus nukreiptos ir į Davidą bei Victoria Beckhamus. Šios dvi stiliaus ikonos neabejotinai atkreips į save visų dėmesį, nepaisant to, ką vilkės. Tarp kitų žinomų svečių, galinčių pasigirti puikiu stiliumi, yra atlikėjas Eltonas Johnas, kuris buvo artimas princesės Dianos draugas, ir reperis Kanye Westas.

Bučinys: gali atrodyti, kad tai nieko sudėtingo. Du žmonės susituokia ir kai yra paskelbiami vyru ir žmona, pasibučiuoja aidint visų sveikinimų šūksniams. Tačiau karališkosios vestuvės nėra tokios paprastos. Kai Williamas ir Kate pasakys „Pasižadu“, jie nepasibučiuos. Anglijos bažnyčios taisyklės tai draudžia. Tačiau tikimasi, kad jaunavedžiai pasibučiuos Bakingamo rūmų balkone. Ir šį bučinį išvys ne tik į šventę pakviesti svečiai. Jį matys šimtai milijonų žmonių pasaulyje, stebinčių įvykį prie savo televizorių ir kompiuterių ekranų.

Nenorėdami visko palikti likimui, Williamas ir Kate šią akimirką repetavo. Kaip vienas šaltinis sakė leidiniui „US Weekly“, „Kampas, kuriuo jie pasibučiuos, turi būti teisingas, kitu atveju jie gali užstoti visą vaizdą ir tuomet pasaulis nepamatys svarbios akimirkos.“

Princo Harry antroji pusė. Daugelis šaltinių yra įsitikinę, kad princo Williamo jaunesnysis brolis Harry į vestuves atvyks kartu su savo ilgamete drauge Chelsy Davy.

Šviesiaplaukė Chelsy, kurią su Harry siejo nutrūkstantys ir vėl užsimezgantys santykiai, buvo pastebėta Londone, greičiausiai ieškanti drabužių vestuvėms. Sunku nuspėti, kada kuriai nors filmavimo kamerai gali pavykti ją pastebėti.

Santuokos akimirka: dieną, kai įsimintinų akimirkų bus daugybė, vienas iš svarbiausių dalykų, į kuriuos reikia atkreipti dėmesį, tai akimirka, kai Kate ir Williamas pasakys „Pasižadu“. Norite tikėkite, norite ne, tačiau ši akimirka nėra tokia paprasta, kaip gali atrodyti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius