Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Penktadienį atvyksta laukta viešnia Mireille Mathieu (atnaujinta 12.35 val.)

Penktadienio vakarą legendinė prancūzų dainininkė Mireille Mathieu surengs savo pirmąjį koncertą Lietuvoje. Vilnių ji turėtų pasiekti apie pietus.
Mireille Mathieu
Mireille Mathieu / Organizatorių nuotr.
Temos: 1 Mireille Mathieu

Ribotas skaičius bilietų į prancūzų estrados žvaigždės vienintelį pasirodymą Vilniaus Pramogų arenoje ištirpo likus dar keletui dienų iki renginio. Jos pasirodymą stebės tik 3 tūkst. žiūrovų. Koncerto metu dainininkė pristatys ypatingą programą „Mireille Mathieu En Concert“.

64-erių M.Mathieu į Lietuvą atvyksta iš Latvijos, kur ketvirtadienį vakare surengė koncertą. Į Vilnių scenos legenda atsiveža savo mini orkestrą, iš viso su ja keliauja 20 žmonių komanda. Pasak organizatorių, per koncertą skambės ypač daug akustinių instrumentų.

Prieš pasirodymą M.Mathieu ruošiama nedidelė ekskursija po Vilnių. Viešėdama užsienyje moteris tradiciškai apsilanko senamiestyje bei užsuka į vietos bažnyčias, todėl Vilniuje, jei bus galimybė, dainininkei planuojama aprodyti seniausią miesto dalį bei Šv.Onos bažnyčią.

Viešbutyje „Ramada“ apsistosianti prancūzė šalyje lankysis su išties neeiline palyda – seserimi ir 93 metų motina. Įdomu, kad M.Mathieu yra kilusi iš net 14-os vaikų šeimos ir yra vyriausia duktė. Tiesa, išvydus garsią atlikėją gatvėje nederėtų mėginti ją kalbinti – M.Mathieu koncerto dieną nekalba saugodama balsą.

Prieš koncertą numatyta nedidelė garso repeticija. Po renginio dainininkė ketina vakarieniauti restorane „Da Antonio“. Organizatorių teigimu, penktadieniais M.Mathieu nevalgo mėsos, todėl jos valgiaraštį sudarys jūros gėrybės, vaisiai ir daržovės.

Po koncerto Vilniuje atlikėja toliau vyks į Lenkiją.

Per karjerą M.Mathieu įrašė daugiau nei 1 200 dainų, jas atliko net devyniomis skirtingomis kalbomis. Dainininkė yra bendradarbiavusi su ryškiausiomis muzikos žvaigždėmis – Placido Domingo, Tomu Jonesu, Franku Sinatra ir daugeliu kitų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius