Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Per Naujuosius nėščia Beyonce neišsižadėjo įspūdingų aukštakulnių

Naujųjų metų savaitgalį bulvariniai užsienio portalai mirgėte mirgėjo pranešimais apie tariamą dainininkės Beyonce gimdymą. Tačiau „People“ nurodo, kad populiari atlikėja su sutuoktiniu reperiu Jay-Z dar nesusilaukė pirmagimio.
Beyonce
Beyonce / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Jay-Z Beyonce

Šventinį Naujųjų vakarą 30-metė Beyonce su 42-ejų Jay-Z leido „Buttermilk Channel“ restorane Brukline. Pora skanavo keptos vištienos ir austrių.

„Ji tikrai dar nėščia. Beyonce su vyru  meiliai sėdėjo, o jų vakarienė buvo rami ir intymi. Jie gerai leido laiką“, – sakė vienas restorano lankytojų. Dainininkė vaikelio susilaukti turėtų sausio pradžioje.

Beje, nors Beyonce ir paskutiniąsias savaites nėščia, tai nekliudo jai atrodyti stilingai. „Ji atrodė puikiai, avėjo įspūdingo aukščio batelius. Tai išties buvo neįtikėtinas vaizdas, turint omeny, koks didelis jos pilvas. Kita vertus, buvo panašu, kad ji gali netrukus pagimdyti“, – svarstė People.com šaltinis.

Garsi pora išeidama iš restorano pasisveikino su čia susirinkusiu gerbėjų  būriu, o vėliau patraukė švęsti Naujųjų į Beyonce sesers Solange namus. „Sakiau savo sesei, kad ji yra mieliausia nėščia moteris pasaulyje!“, – „Twitter“ svetainėje rašė jaunesnioji atlikėjos sesuo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius