-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Per nelaimingą atsitikimą mirė princo Charleso sutuoktinės Kornvalio hercogienės Camillos brolis

Britų princo Charleso sutuoktinę Camillą trečiadienį visiškai pribloškė brolio mirtis per nelaimingą atsitikimą Niujorke, paskelbė Klarenso rūmai.
Princas Charlesas ir Kornvalio hercogienė Camilla
Princas Charlesas ir Kornvalio hercogienė Camilla / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

62 metų aplinkosaugos aktyvistas Markas Shandas vėlai antradienį pagriuvo ir galva trenkėsi į šaligatvį prie baro „Rose Bar“, esančio Manhatano viešbutyje „Gramercy Park“. Jis ten dalyvavo labdaros renginyje. Vyras buvo nuvežtas į ligoninę „Bellevue“, kur trečiadienį buvo konstatuota jo mirtis, pranešė Niujorko policijos departamentas.

Hercogienė, Velso princas ir visi jos šeimos nariai yra visiškai priblokšti šios staigios ir tragiškos netekties.

„Su dideliu liūdesiu turime patvirtinti, kad Kornvalio hercogienės brolis Markas Shandas Niujorke mirė“, – sakė Klarenso rūmų – oficialios Charleso rezidencijos – atstovas.

„Ponas Shandas mirė ligoninėje dėl rimto galvos sužeidimo, kurį patyrė praėjusį vakarą pargriuvęs. Hercogienė, Velso princas ir visi jos šeimos nariai yra visiškai priblokšti šios staigios ir tragiškos netekties“, – sakoma pranešime.

Klarenso rūmai velionį pavadino „nenuilstančiu aktyvistu ir gamtosaugininku, kurio darbas per „Elephant Family“ šeimą ir už jo ribų liko jo dėmesio centre iki pat mirties“.

Markas Shandas, kuris buvo labdaros fondo Azijos drambliams „Elephant Family“ pirmininkas, turėjo 19-os metų dukrą Ayeshą. Buvusi M.Shando žmona ir jo dukters motina yra prancūzų aktorė Clio Goldsmith, britų aukštuomenės ponios Jemimos Khan ir parlamentaro Jameso Goldsmitho giminaitė.

Camilla ir vos vyras Charlesas, kaip pranešama, yra Škotijoje, kur rengiasi kitą mėnesį įvyksiančiam oficialiam vizitui Kanadoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius