Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Per savaitę plaukų priežiūrai Rihanna išleidžia daugiau kaip 50 tūkstančių litų

Manote, kad Rihannos plaukai atrodo išties dailiai? Nieko nuostabaus, ypač, kai paaiškėjo, kiek dainininkei tai atsieina. Veikiausiai dažna moteris galėtų mėgautis nepriekaištinga šukuosena už 14 tūkst. svarų sterlingų (apie 55,3 tūkst. Lt) per savaitę.
Rihanna
Rihanna / „Scanpix“ nuotr.

Seksualioji Rihanna rūpestį jos raudonais (šiuo metu) plaukais yra patikėjusi vienai garsiausių ir geriausią reputaciją turinčių Holivudo stilistų. 23-ejų atlikėja daugiau kaip dažno lietuvio metinį atlyginimą išleidžia garsenybių stilistės Ursulos Stephen paslaugoms. Jos rūpestis plaukais kainuoja 2 tūkst. svarų sterlingų (beveik 8 tūkst. Lt) per dieną.

„Rihannai patinka vis parodyti kokį naują kirpimą ar sušukavimą, bet tai jai tikrai nemažai kainuoja. Per savaitę ji viešumoje pasirodo kelis kartus, tačiau nuo to suma tik padidėja. Ursula yra patikima jos draugė ir jos visada kartu. Kažin, kodėl ji atkakliai prašo, kad tokia brangi jos palydos narė kartu būtų visą parą. Galbūt dėl to, kad jos išlaidas daugiausia apmoka jos vadybininkai“, – svarstė Dailymail.co.uk šaltinis.

Nuo tada, kai persidažė plaukus ryškiai raudona spalva praėjusių metų lapkritį, Rihanna savo šukuoseną pakeitė net tryliką kartų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius