Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Perezas Hiltonas Kylie Jenner nėštumą vadina apgalvotu verslo planu ir ragina ryžtis abortui

Dar penktadienį pasaulio žiniasklaidą apskriejusi naujiena, kad Kim Kardashian sesuo, realybės šou žvaigždė Kylie Jenner (20) laukiasi pirmagimio, ne vienam jos gerbėjui buvo didelė staigmena. Tačiau ne visi ją priėmė su džiaugsmu – kartu su sveikinimais pasipylė ir kritiškos žinutės.
Kylie Jenner
Kylie Jenner / „Instagram“ nuotr.

Savo nuomonę viešai išsakė ir pramogų pasaulio žvaigždė, populiarus tinklaraštininkas Perezas Hiltonas. Pasak jo, geriausias patarimas Kylie būtų pasidaryti abortą, rašo portalas popculture.com.

Savo socialiniuose tinkluose P.Hiltonas paviešino vaizdo įrašą, kuriame nevengia kritikuoti K.Jenner. Jo teigimu, mergina yra nepasiruošus motinystei. Neva jei jis būtų Kardashian šeimos narys, paragintų Kylie nedelsiant pasidaryti abortą.

„Instagram“ nuotr./Kylie Jenner ir Kim Kardashian
„Instagram“ nuotr./Kylie Jenner ir Kim Kardashian

„Būkime atviri – Kylie Jenner ir jos vaikinas, reperis Travis Scottas (25) ilgai drauge nebus, jų ryšys per silpnas ir turbūt greitai nutrūks. Jie laukiasi kūdikio, nors vienas kito net gerai nepažįsta. Tačiau, žinoma – tai skamba tarsi puikus verslo planas“, – kalbėjo P.Hiltonas.

Tinklaraštininkas priminė, kad Kardashianų realybės šou sezonas eina į pabaigą, o Kylie jau svarsto apie naują vaidmenį. Todėl, pasak jo, šis kūdikis – puiki proga priminti apie save ir iš naujo pelnyti gerbėjų populiarumą.

„Tai tiesiog liūdina. Nesu tikras, ar ji galėtų būti gera mama. Taip, žinau, kad Kylie turi tonas pinigų, veikiausiai gali turėti kokių 12 auklių, tačiau vis dėlto – vaikams reikia daugiau, jiems neužtenka auklių priežiūros. Jiems reikia patrimų, reikia disciplinos, kurios mokyti turi tėvai“, – sakė jis.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Perezas Hiltonas prie vaškinės Kim Kardashian figūros
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Perezas Hiltonas prie vaškinės Kim Kardashian figūros

15min primena, kad K.Jenner ir T.Scottas tėvais turėtų tapti vasarį. Šią žinią jiedu draugams pranešė prieš kelias savaitės, rašo people.com. „Tai netikėtas, bet nuostabus posūkis poros santykiuose. Kylie tokia laiminga dar niekada nebuvo“, – sakė portalui artimas šeimai šaltinis.

TAIP PAT SKAITYKITE: Kim Kardashian sesuo, 20-metė Kylie Jenner laukiasi pirmagimio

Kylie Jenner susitikinėti su Travisu Scottu pradėjo po to, kai šių metų balandį išsiskyrė su kitu reperiu Tyga. Su pastaruoju draugavo keletą metų ir prieš tai ne kartą skyrėsi bei taikėsi.

Šeimos pagausėjimo nuotaikomis gyvena ir garsioji Kylie sesuo Kim Kardashian. Ji ir reperis Kanye Westas netrukus turės trečią vaiką – jų kūdikį po širdimi nešioja pasamdyta surogatinė motina. Gimdymas numatytas 2018 metų sausį.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Kylie Jenner ir Travisas Scottas
AFP/„Scanpix“ nuotr./Kylie Jenner ir Travisas Scottas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius